Nimimerkin valinta - Hyvä nimimerkki deitti-ilmoituksessa

Ninimerkki on ensimmäinen asia, jonka potentiaalinen unelmien puolisosi näkee sinusta, joten kannattaa panostaa sen valintaan. Minkälainen on sitten hyvä nimimerkki nettideittiin? Hyvä nimimerkki on ainakin persoonallinen, eli erottuu joukosta. Nimimerkin olisi hyvä jotenkin kuvata sinua eikä ainakaan johtaa harhaan.

Varminta on keksiä lista potentiaalisia nimimerkkejä, pyytää muilta lisää ehdotuksia ja sitten kysyä useammalta henkilöltä (mielellään vastakkainen sukupuoli), että mikä uppoaa parhaiten.

Helpompaa onkin kertoa, että minkälainen nimimerkki on huono. Se ei saisi olla ainakaan seksistinen tai negatiivinen.

Vähän esimerkkejä huonoista nimimerkeistä. 
- PikkuMyy, Tuhkimo, Cinderella, Ruusunen, Prinsessa, ja muut oksettavan tyttömäiset satuhahmot
- nikit joista käy ilmi oikeastaan vain että kyseisen nikin takana on nainen, joka tykkää nikeistä joista käy ilmi että kyseessä on nainen. Siis kaikki NtiKisuliinikainen, Neitoliinitär, DaamiPrinsesskaiska, Suloliinitar jne.
- etunimi2, eli on meinattu omalla nimimerkillä ottaa nikki, se on varattu, ja ohjelma ehdottaa sinulle haluatko ottaa nikin etunimi2, nämä varmaan laittavat lapsensakin nimeksi minkä vaan mitä pappi ehdottaa, vaikka siinä olisi numeroitakin
- nikit joissa on telealue, tulee mieleen ne ketkä tv-chateissa ja teksti-tv:n panoseurachateissa pyörivät, miksi kertoa oma telealue nikissä kun se näkyy ilmoituksessa muutenkin, aivan kuin ihmisessä olisi tärkeintä se onko lankapuhelimennumeronsa alkukoodi 02 vai 015
- nikit joissa on ikä. Se näkyy kyllä ilmoituksessa muutenkin, ja entä kun henkilö täyttää vuosia. Välillä näkee niitä joiden nikin perässä on 21 vaikka he ovat jo 25. Antaa tosi tyhmän kuvan.
- nikit joissa on syntymävuosi. Tulee mieleen ne jotka alikulkuihin väsäävät graffiteja tyyliin Black Sabbath -85. Aivan kuin se onko syntynyt jonakuna tiettynä vuonna olisi niin tärkeä asia että se pitää nikkiinkin tunkea. Iän kyllä näkee ilmoituksesta muualtakin. Tyhmää persoonallisuuden hakua myös - ei, en ole Marjaliisa91, olen Marjaliisa92.
- Kaikki missä on meneillään oleva tai ollut vuosiluku. Parasta ennen päivämäärä vai mikä lie.
- kaikki seksuaalisesti vihjailevat. AnteliasAnnaLiisa, SalaseuraaMinulle jne. Todnäk feikkejä.
- kaikenlaiset rokki-, hevi-, ja goottinikit. ACDC-girl, YönSynkkäKotka, heavymetalbitch2008 jne.
- kaikki missä mitenkään viitataan horoskooppeihin. Naisen pitää olla tyhmä jos ei ole vielä tajunnut että horoskoopit oksettavat miehiä.
- kaikenlaiset pinnallisuudesta kielivät. TanssiTyttöliinikäinen, BileHileKisu89, DancingBreezerWoman, BarbieDollMiau jne. 

[Esimerkit huonoista nimimerkeistä poimin nimimerkki Traviksen viestistä suomi24:n foorumilta.]

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

oikeesti se nikin valinta ei ole maailman tärkein asia. meitä on tässä maailmassa niin monta, että tuskin sitä "todella persoonallista" monikaan onnistuu itselleen keksimään. toisekseen... mikä sitten on persoonallista? en minä oikeestaan osaa siihen vastata, mutta kun jotakin oikein uutta ja persoonallista ilmaantuu niin hetken kuluttua se on jo tylsää ja arkipäiväistä tai sen on apinoinut puoli maapalloa. mikä on yhdestä persoonallista voi toisesta olla banaalia... sanoisin kuitenkin, että suht neutraali nikki on varma valinta, kovin persoonallinenkin saattaa ärsyttää eroavuudellaan..

nettitreffit kirjoitti...

Ei se nimimerkin valinta todellakaan kovin tärkeä asia ole. Mielestäni on pääasia, että välttää ihan pahimmat kliseet tai mauttomuudet. Eiköhän se riitä nimimerkin osalta siihen, että nettitreffit onnistuvat. Muut asiat profiilissa ovat paljon tärkeämpiä, jotta nettitreffit sujuvat hyvin.

nalanynadon kirjoitti...

MGM Resorts (MGM) Stock Price History - JetBlue Finance
View 세종특별자치 출장샵 MGM Resorts 부산광역 출장마사지 (MGM) 군포 출장마사지 stock chart, news, historical 군산 출장안마 charts, historical charts and financial information for the United States of America. 양산 출장마사지