E-kontakti.fi - "ilmainen jäsenyys" - Varoitus!

Vähän joka nettisivulla näkyy E-kontaktin mainoksia esim. "E-kontakti.fi on suomalainen asiallinen sivusto kaikenikäisille sinkuille. Jäseneksi liittyminen on tietysti ilmaista." Kun sivustolle saapuu, niin sielläkin on vain teksti "Liity jäseneksi ilmaiseksi". Hieman epäilytti, että miten "ilmainen" deittipalvelu pystyy mainostamaan niin ahkerasti ja eihän se todellakaan täysin ilmainen ole.
Pienellä surffailulla löytyi aika huonoja kokemuksia (kommentit on kirjoitettu tänä vuonna Suomi24:n keskustelupalstalle):

Jäsenyys on ilmainen, mutta sillä et mitään tee. Eli et voi ottaa kehenkään yhteyttä muuten kun lähettelemällä flirttejä joista ei ole mitään hyötyä. Ja sama toisinpäin. Sinulle voidaan lähettää flirttejä ja jopa sähköpostia, mutta et voi niitä lukea.


"Aivan turhaan liityt jos et aio siitä mitään maksaa.


Kokeilin sitä itsekin, mutta poistin profiilini sen jälkeen kun aloin saada naisilta viestejä joita ei voinut edes lukea. Yksi mielenkiintoinen asia on myös se että et voi mitenkään tietää onko toinen maksullinen jäsen vai ei. Eli vaikka itse maksaisit siitä ja löydät mielenkiintoisen ihmisen ja lähetät hänelle viestin niin et voi tietää pystyikö hän sitä lukemaan vai eikö hän vain ollut sinusta kiinnostunut vastatakseen.

Väittäisin että vähintään 80% jäsenistä on näitä "ilmaisia" jäseniä joihin et saa yhteyttä, mutta tällä tavalla voidaan helposti vääristää lukuja kun nyt voidaankin kertoa että 'meillä on jo xxx jäsentä'."

"Mitä mieltä ootte tuosta E-Kontakti.fi:ä? Luulin aloittavani siellä ilmaisen seuranhaun mutta toisin kävi? 3vrk sain surfata ja sitten homma loppui ilmainen puoli ja nyt sitten muka pitäis maksaa jatkosta?? IHME TOUHUA!!!"
"MINÄ OTIN ALUKSI YHDEN KUUKAUDEN KAMPANJAEDUN, MUTTA LASKUTETTIIN NIRMAALI HINTA."
"Maksoin ja kadun. Kaikkein aktiivisimmat ovat miehet epämääräisissä ammateissa vailla minkäänlaista koulutusta satojen kilometrien päässä omasta paikkakunnastani. Ja vielä sellaisella pärstälukemalla ettei paljoa innosta."
"Kenelle sinä maksoit, että toimii. Minä maksoin laskun Nordea Finans/Kreditor Ab lle laskun tilinumeroon. Mitään viestejä ei ole näytetty ainoastaan e-kontaktin tarjouksia. Kontaktia ei siis rahallakaan saa. Kontaktiyhteyden päälle laitetaan vain e-kontaktin katteeton tarjous. Minä tein sopimuksen 17 e kk tarjo9uksesta mutta lasku oli 24 e. Eikä kontaktiyhteyksiä anneta. Olen tehnyt tutkintapyynnön. Jotain on nyt pahasti vinossa."
"Ei ole kauhean hääppöinen tarjontakaan. Tein tunnuksen suoritin haun, ja huomasin että edes periaatteessa mielenkiintoisia ja samoilla suunnilla asuvia oli n. yksi, eikä tuokaan erityisen kiinnostava. Poistin tunnukseni heti sen jälkeen."
"Yritin tehdä profiilin, mutta en pitänyt siitä, että he jankuttavat, että pitää kertoa uskonto, ja pitää kertoa koulutustausta, ja sitten ei ole vaihtoehtoja, jotka sopisivat. Ei minulla ole uskonnollisia asenteita."
"Kyllä tuolla ehkä ihmisiä on, mutta jos hakee Varsinais-Suomen suunnalta suunnilleen 20-25-vuotiaita kouluttautuneita naisia, niin ei kyllä monta löydä. S24:stä löytää monin verroin paremmin, ja niistä jopa osa on kirjautunut palveluun viimeisen kuukauden aikana."
"Ensimmäinen epäilyjä herättävä tunnusmerkki on se, että kunnon yhteystietoja ei ole palvelun nettisivuilla. Haiskahtaa vedätykselle. Mutt elämä on..."
"Maksullinen (3pv ilmainen kokeilu) mutta ihan jees tuntus olevan ominaisuuksiltaan. Ja palvelu pelaa, en saanut kuvaani jäämään proffaan, laitoin viestin asiakaspalveluun, vastaus tuli s-postiin muutamassa minuutissa ja lupasivat ladata kuvan sieltä käsin kun laitan sen mailin liitteenä :)

Eli kaikin puolin hyvältä vaikuttaa, mutta tosiaan maksaa jos meinaa kirjoitella muille osapuolille"
"Olen aluksi kokeillut vsan yhden kuukauden kampanjatarjousta. Ei ole alkanut toimia vaikka laskukin tuli ja lasku oli 24 euroa kampanjatarjouksesta huolimatta. Onneksi en ostanut pitempää aikaa, mut ihmettelen että asiakas menetetään näin pienellä summalla. Oikeustoimilaki antaa kyllä varman voiton pienissäkin summista."
Eli jos oikeasti ilmaista deittipalvelua haluaa käyttää, jossa ei joudu maksamaan viestittelystä, niin E-kontakti.fi on väärä paikka. Ahkerasti palvelua on mainostettu ja sen vuoksi treffi-ilmoituksiakin sieltä löytyy kohtuullinen määrä - etenkin pääkaupunkiseudulta. Jos jollain on kokemuksia tästä palvelusta, niin pistäppä kommentti tulemaan.


Päivitys 31.8.2009: Aamulehtikin tarttui tähän aiheeseen jutussaan Älä anna netin muka ilmaisten treffipalvelujen huijata itseäsi (30.8.2009). "Amor nyhtää sinkkuja internetissä. Esimerkiksi E-kontakti-palvelu mainostaa ilmaista jäsenyyttä. Sivustolle rekisteröitymisen ja profiilin luomisen jälkeen eteen möngertää kuitenkin yllätysmaksu, jos sinkku haluaa lähettää viestejä muille jäsenille. Vaivalloisen profiilin tekemisen jälkeen moni suostuukin pulittamaan ylimääräiset eurot. Kuluttajaviraston lakimiehen Katri Väänäsen mukaan hinnoittelu on harhaanjohtavaa. 
- Vaikka liittyminen on ilmaista, siitä ei ole hyötyä, jos palvelun käyttö oikeasti maksaa, Väänänen sanoo

52 kommenttia:

Kuhi kirjoitti...

Joo alkuvaikutelma oli paikasta oikein hyvä, ilmainen 3pvä tarjous tosiaan toimi kuten odottaa saattoi. Kun tuli tuo 1kk maksun paikka ni varmaan latasivat sit porttikiellon ku en oo koko sivustolle päässyt maksusuorituksen jälkeen enää. En todellakaan suosittele tätä palvelua kellekkään. Rahat sinne kelpaa mut vastinetta on turha odottaa!

Anonyymi kirjoitti...

Alkuvaikutelma ja mainonta onnistunut, mutta siinä se kaikki hyvä sitten onkin. Mielenkiintoista, että se "ilmainen jäsenyys" lakkasi olemasta kolmen päivän jälkeen. Seuraa etsivää sinkkua aletaan sitten rahastaa tämän jälkeen erilaisilla kuukausiveloituksilla.

Naurettavan ala-arvoisia ja tyylittömiä flirttejä kyllä voi lähetellä maksutta. Omia viestejä ei kuitenkaan saa maksutta kirjoitettua tai lähetettyä. Yhteydenottoja on mahdollisuus vastaanottaa, mutta ei sitten lukea. Kuukausimaksuilla saa sitten kontaktiaikaa, toisaalta maksut ovat kalliita.

Oman kokemuksen pohjalta : suurinosa profiileista tuntuu olevan paikalla vain katselemassa ja kokeilemassa omaa viehätysvoimaansa. Palvelun tarjonnasta on ainakin 80 prosenttia "huuhaata". Sitäpaitsi profiilit ja todellisuuskaan eivät aina vastaa toisiaan. Varuillaan kannattaa myös olla erilaisten ulkomaisten yhteydenottojen kanssa. Profiili saattaa vaikuttaa suomalaiselta, mutta taustalta löytyykin huonosti suomea kirjoittava ja rajantakainen idän asukas.

Paremman kontaktin ihmisiin saa oikeassa elämässä ja vaikkapa harrastusten parissa. Sinkkujen tulisi siis itse aktivoitua ja lähteä liikkeelle etsimään kumppania.

Anonyymi kirjoitti...

Amen.
Nämä ovat kaikki järjestään täyttä kuztuzta. Yhtään todellista ja rehellistä palvelua ei vielä ole tullut vastaan.

Anonyymi kirjoitti...

minäkin liityin e-kontaktiin pari päivää sit. yllätys oli kun jäsenyydestä olisikin pitänyt maksaa aikamoinen summa. huijausta koko juttu, onneksi en ehtinyt maksaa.

tase2 kirjoitti...

yli 90 euroa maksoin ja ei kerttaakaan pääse sisälle Taisto Karppinen Salosta Ei mitään vastinetta rahoille yritä kun yritän

taisto karppinen kirjoitti...

ei mitään järkeä maksaa yli 90 euroa täydestä p----sta ei pääse sen jälkeen mihinkään kontaktiin.on todella ihme miksei yhteyden otto toimi????????

tase2 kirjoitti...

ei onnistu pääsy sivuille

Anonyymi kirjoitti...

itse olen laittanut prepaid numeron viesteihin ja on jopa tullut soittoja tai tekstareita tietysti vain maksaneilta jäseniltä mutta onhan sekin tyhjää parempi. suosittelen match affinityä se ainakin toimii.

Anonyymi kirjoitti...

itse olen laittanut prepaid numeron viesteihin ja on jopa tullut soittoja tai tekstareita tietysti vain maksaneilta jäseniltä mutta onhan sekin tyhjää parempi. suosittelen match affinityä se ainakin toimii.

Anonyymi kirjoitti...

olihan siellä kaikenlaisia yrittäjiä, mutta onneksi löytyi yksi aarre. Minun kohdalla e-kontakti toimi kuukauden jäsenmaksulla erittäin hyvin.

Anonyymi kirjoitti...

Itse liityin 6kk ajaksi hintaan 80e. Kuukauteen ei kuulunut mitään mutta sen jälkeen sain maksumuistutuksen Klarnalta vaikka mitää laskua en ollut saanut missään muodossa. Otin yhteyttä E-kontaktiin sähköpostilla mutta he eivät vastanneet. Maksoin oma-aloitteisesti Klarnalle reilun kolmanneksen kun olivat tarjonneet osasuoritusta. Tästä hetkestä meni kuukausi ja otin uudelleen yhteyttä E-kontaktiin. Nyt he vastasivat etteivär hoida itse laskutusasioita vaan Klarna. Kirjoitin heille että olin suorittanut osasuoritusen ja toivoisin saavani jonkunlaista tietoa kuinka maksaisin loput. Jatkoa seurasikin! Sain perintäyhtiöltä maksuvaatimuksen jonka summa ylitti alkuperäisen vaikka ison osan olin jo maksanut. Nyt uhattiin oikeustoimilla ja maksuhäiriömerkinnöillä. Otin uudelleen yhteyttä E-kontaktiin mutta mitään vastausta en ole saanut. Vedin profiilini jo kuukauden jälkeen pois kun aloin aavistella vaikeuksia Kyseisen palvelun kanssa. Maksaa tietysti pitää mutta kalliiksi kävi vierailuni E-kontaktin sivuilla.

jussilainen kirjoitti...

REILUMPAA OLISI E-KONTAKTIN ILMOITTAA ETTÄ KIRJAUTUMINEN ON ILMAISTA, MUTTA VIESTITTELY MAKSULLISTA. tÄMÄ ON ERÄS TAPA RAHASTAA NIITÄ JOTKA ETSIVÄT YSTÄVIÄ!

Anonyymi kirjoitti...

kalliiks tuli minullekin.perintä uhkailee vaikka oon,koko paskan jo kertaalleen maksanut.ny olis 85e velkaa kun alkuperäinen summa jonka maksoin kokonaisuudessaan noin 55e tosin kyllä4pv myöhässä.tulee kyl todella kalliit 4pv.ei ikinä enään!

Anonyymi kirjoitti...

Maksoin kolmesta kuukaudesta ja jo viikon kuluttua olin treffeillä. Toimii!!!!!!!!!!!!!!!!!

Anonyymi kirjoitti...
Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.
Anonyymi kirjoitti...

Älkää moittiko kansallisuudeltaan vieraita heissäkin hyviä sekä huonoja niin kuin meissä Suomalaisissakin.Me suomalaiset olemme kummallisen itsekeskeisiä emme näe omia puutteitamme vaan olemme aina valmiit osoittamaan sormella muita (esim.itäisen naapurin ihmisiä).Itse löysin kullan Viron venäläisestä naisesta eikä ole tarvinnut katua päin vastoin.E-Kontakti toimi kannatti maksaa. 1 lokakuuta 2010

Anonyymi kirjoitti...

E-kontakti on täysin peestä. Hinnastoa ei näy missään ennen liittymispäätöstä. Tiedot ehdoista on piilotettu ovelasti palautelomakkeen yhteyteen. Kysymyksiin jäsenyydestä ei maksukauden loppupuolella vastata, jotta asiakas lipsahtaisis ulos ja maksaisi lisää asioiden jäädessä kesken.
Toimivuuskin on niin ja näin. Ehdokkaita ei voi karsia hauista, vaan samoja tyyppejä on selattava yhä uudelleen ja uudelleen, vaikka ei ole kiinnostunut. Haut toimivat omituisesti: esim. se, minkä sukupuolen edustajaa voi hakea, riippuu siitä, minkä sukupuolen edustajaa haettava hakee. Omalle sivulle kyllä tulevat turhat tiedot ei-haettavan sukupuolenkin käynneistä. Näytöt ovat osin epäselvät. Kuvia muutetaan vastoin asiakkaan toivomusta huonommiksi. Parannusehdotuksia ei noteerata, vaikka niille on kohta palautelomakkeessa. Monet muutkin asiat ovat paremmin ainakin eräällä toisella sivustolla. Blogit, jotka olivat e-kontaktin hauska erikoisuus, poistettiin epäviisaasti - ne antoivat hyvän kuvan ihmisistä, ja monet roikkuivat sivustolla blogien takia tuoden firmalle rahaa.

Anonyymi kirjoitti...

Minulla on vain hyviä kokemuksia E-kontaktista. Olen saanut useamman hyvän yhteyden, mutta luulenpa, että esm. ravintoloissa en kelpaisi kenellekään. Iäkkäitä on e-kontaktissa vähän, mutta taitaa olla niin, että nettiä käyttävätkin enemmän nuoret kuin vanhemmat. Miehillä lienee hieman jokaisessa treffiyhteydessä ilmoitus, he kun valitsevat ja valitsevat...ja kun pitäisi tavata, he karkaavat .
E-kontaktin pitäjät ovat mielestäni asiansa osaavat, vastaavat kysymyksiin ja neuvovat. Kyllä meissä naisissa on kaikenlaisia valittajia, huomaan, etteivät miehet tämmöisistä kirjoittele, saattavat silti ajatella.

Anonyymi kirjoitti...

Varokaa laskutustapoja

Minulle tämän sonnan kokeilu maksoi (toistaiseksi) kahden kuukauden maksut.

Kokeilin Ruotsissa ollessani palvelua lyhimmän tarjousjakson. Suomen sivuilla retostelee, ettei automaattista laskutusta. Luottokorttia kuitenkin laskutetaan kestona. Noin 20 viestin jälkeen asiakaspalvelusta vastattiin viikon kuluttua lyhyesti, että Kun maksoin, siellä kuulemma näkyi teksti, että laskuttavat uudelleen, ellei ole peruttu sivujen kautta 2 päivää aiemmin. No, tarjoavat muutaman ilmaispäivän, että saavat menemään yli sen virallisen jakson, ennenkuin huomaat asian. Nyt en edes ole varma, laskuttavatko vielä kolmannen kerran palvelusta, jota en ole käyttänyt enää kuukauteen, kun olen koko profiilin tuhonnut ja loppettanut jäsenyyteni. Riittääköhän edes jäsenyyden lopettaminen katkaisemaan laskutusta ilman eri vahvistusta laskutuksen katkaisuun???
En pääse profiilini tuhoamisen jälkeen kirjautumaan millekkään sivulle, jossa jotain pitäisi mahdollisesti peruuttaa.

Suosittelen välttämään kyseistä lafkaa ja ainakin Ruotsin puolta. Sama firma, niin tuskin eroaa muuallakaan.

Jos suomessa kokeilette, niin lukekaa erittäin tarkkaan, mitä siellä maksaessasi lukee. Vaikka sivuilla lukee asiakaspalvelu/jäsenyys, että ei ole jatkuvaa veloitusta, niin se ei välttämättä ole totta.

Ja se sisältö... Tyhjää täynnä.

Anonyymi kirjoitti...

Olen 2 vuotta ollut e- kontaktin jäsen,, EI MITÄÄN MOITTIMISTA..paljon toimivampi luin esim. Paska suomi24 treffit,,ja kun maksat ajallaan ,,ottamasi jäsenyysajan ,,niin homma toimii,,en YMMÄRRÄ täällä olevassa viestiketjussa mainittuja ongelmia,,,onkohan kenties osaamattomuudesta,,tai uusavuttomuudesta,,,ja tuosta hinnasta puoli vuotta jäsenyyttä minulla ,,9 euroa.. kuukaudessa,,ei paha,ja erittäin viehättäviä naisia tavannut,,,,,, T;Ramisku

Anonyymi kirjoitti...

Heh, 2 vuotta jäsenenä :) Hyvin siis toimii ;) Buahruahhahaa

Anonyymi kirjoitti...

joo,neljättä pvää tääl ja ihan hyvin skulannu.jäsenyys ilmainen mut sit ellet maxa nii laita vaa tyhmiä flirttejä,eli harhaanjohtamista alussa on!

Anonyymi kirjoitti...

mulla ainakin juttu e-kontaktissa toimi. löysin sieltä kihlattuni. jäsenyyden maksoin nettipankissa ja kun en enää maksanut loppui myös jäsenyys ja poisti profiilini, koska se oli kannaltani tarpeeton. että hyvin toimi e-kontakti reilu vuosi sitten.

Anonyymi kirjoitti...

liti49

Anonyymi kirjoitti...

Hei vaan "kohtalotoverit"!
Minäkin olin e-kontaktista innostunut, maksoin, sain myös vastinetta maksulleni eli sain tehtyä sinne oman profiilin.
Joitakin "oikeita" viestejäkin tuli ja otin myös itse yhteyttä joihinkin, muttei sitten siitä kehittynyt sen enempää.
Huomasin jo onneksi melko alkuvaiheessa, että "tehtyjä" seuran hakijoita, siis valepersoonia, oli paljon. Heihin ei saanut siis yhteyttä ja toisinpäin; minuun otti yhteyttä niillä pelkillä flirteillä, ja antoivat kyllä ihan puhelinnumeronsa ja pyysivät soittamaan. Mikä tuntui todella kummalliselta...
Ja tietysti suurin osa noista mainoskuvista ja jutuista e-kontaktista on tekaistuja. Etsikää vaikka, niin ei löydy niitä ihmisiä! On varmasti todellisiakin kontakteja löytynyt, jos kaksi ihmistä todella haluaa ja vilpittömästi toimia. Mutta tuon seurahakufirman toiminnassa on huijausta valitettavan paljon, joilla houkutellaan mukaan.

Anonyymi kirjoitti...

Merkillistä, miten vaikeaa kaikki onkaan, luultavasti juuri nuoremmille ja keski-ikäisille ihmisille, heille, jotka muutenkin pääsevät yhteyksien pitoon, kun liikkuminen on helppoa.
Itse olen tätä E-kontaktia käyttänyt sen selvyyden vuoksi. Palstan pitäjille voi soittaa ja kertoa ongelmista, kaikkea ei kannata panna heidän syykseen. Olisi vain hienoa, kun joku aloittaisi pitää meille ikä-ihmisille omaa kontaktipalstaa, sillä täällä näyttää ikä- ja paikkakuntajakautuma ihan selvästi olevan seuraavanlainen: Itä-Suomessa ovat yksinäiset miehet, Länsi-Suomessa vastaavasti naiset. Matkojen pituus pelottaa, juuriltaan ei rohjeta lähteä, sukua on vaikea jättää jne.
Kaikki korjaantuu kärsivällisesti toimimalla. Tämä on kiitos E-kontaktille!
"ei petetyksi tullut"

Anonyymi kirjoitti...

E-KONTAKTI NÄEMMÄ VAIN KERÄÄ KALLIIT MAKSUT, TS. JÄSENNYYS EI KOSKAAN ALA, EIKÄ RAHOILLE SAA KOSKAAN MITÄÄN VASTINETTA!!!!!!!
EIVÄT MYÖSKÄN VASTAA ASIAKASPALVELUSSA KYSYMYKSIIN!

Anonyymi kirjoitti...

Niin, kyllä se on vain hetken huumaa hakusessa näillä kavereilla kun ovat niin pihejä ja kiirreellisiä, netistä nopeasti reissumiehille kahviseuraa reissun ratoksi.

Anonyymi kirjoitti...

Tottakai on huijausta, mainostaa ilmaista palvelua, joka kuitenkin on maksullista. Minä olen ollut ajoittain 15 kk. mukana ja kiltisti olen ajoittain maksanut kun on vaan löytynyt sopivia naisia. Vika ei mielestäni sivustossa vaan kuinka naisiin ottaa yhteyttä!!!! Tmä on minun kohdallani toiminut niin kuin pitääkin. Jos peräkammarin poikaa ei kukaan hyväksy. niin kannattaa katsoa, mitä on kännissä kirjoitellut.

Anonyymi kirjoitti...

Kuukauden kokeilujakso muuttui kolmen kuukauden maksulliseksi jäsenyydeksi. Ilmoistusta ei saanut kuitenkaan avattua ja nyt on perinnässä nuo 2kk kun sen yhden kuukauden maksoin. Huijausta, tuo firma pitää haastaa oikeuteen niin toivottavasti saavat liiketoimintakiellon.

Anonyymi kirjoitti...

E-kontakti toimii, kun maksaa nettipankissa kuukausisuorituksen, ei siinä sen kummempaa ainakaan omalla osalla ole tapahtunut. Treffeillä olen käynyt ja mukavia kavereita saanut. Omat kokemukset ihan ok, mutta maksullista se on eikä suinkaan ilmaista.

Anonyymi kirjoitti...

Liityin kesällä 2009, ei ongelmia. Pidin taukoa ja ostin vasta muutama päivä sitten "keskusteluaikaa" - ei ongelmia.

Liittymismainos on kyllä harhauttava mutta pakko yrittää jotakin...

Anonyymi kirjoitti...

on tääll netissä muitakin kontakti palstoja missä ei rahasteta liikaa pari euroa viesti kännykällä sitten ilmoita vaikka priipeit numero viestiin eipä maksapaljon käyttäkää tätä tapaa terveisin tartsan 53

Anonyymi kirjoitti...

Mulla toimi aika hyvin ja naisii riitti livenä : )

Anonyymi kirjoitti...

En ole kyllä saannut e-kontaktista irti yhtään mitään. En voinut edes kuvitella että Suomesta löytyy niin paljon ihmeellisiä miehiä. Eivät viitsi lukea profiiliteksitini, klikkaavat automaatttisesti avainta kuva-albumiini, tietysti ilman oma kuva, käyttävät malliprofiiilia j.n.e.

Olen 50+ akateeminen nainen, profiilitekstissäni lukee mitä etsin ja kuka olen. Olen joutuntut muuttaman sen monta kertaa, kun suomeksi ei ymmäretään mitä etsin ja kuka mina olen. Nyt se on englanniksi jotta pahimmat juntit pysyisivät poissa.

3 kk kokemuksella Suomesta ei löydy sivistynyttä miestä joka arvostaa naista joka ei heti ole kiinostunut seksistä, golfista, ruuanlaitoista, purjehduksesta, puutarhanhoidossta,heidän lapsista, existä, pukeutuu kukkamekkoon ja tuoksuu pullalta.

Etsin miestä Helsingistä,silti saan avainpyyntöjä jostain hevonkuusesta, älyttömiä kuvallisia flirttejä.

Olen samaa mieltä kaikkien kanssa jotka arvostelevat ilmainen jäsenyys- varmasti lainvastainen markkinointi. Itse menin lankaan.

E-kontaktin tarjomat malliprofiilit ovat pateettisia.

E.v.k.v. mitä miehen äiti sanoisi hänestä, ja se sohva..who cares??
Ja miehet luulevat että se tekee vaikutukseen fixuihin naisiin??

Todella viimevuosisadan käsitys naisista ja miehistä. Niin, niin tehty niille jotka eivät ajattelevat omilla aivoilla.

Koska en jaksa käydä ulkona Helsingin yöelämän lihatiskeillä enää viiskymppisenä,akateeminen ja sivistynyt katsomaan livenä juoppoja, niin viihdyn paremmin kotona telkkarin ääressä, siellä ainakin kauko-ohjattavia hyvännäköisiä miehiä.

Odotan nyt vaan että jäsenyys loppuu ja sitten tämä kauhukabineti saa olla mun puolesta.

En suosittele e-kontaktia ainakaan fixuille naisille jotka arvostavat omaa aikaa, itsetunto kohdallaan ja haluaa miehen joka kestää päivänvaloa ja käyttävät enemmän aivoja kun mitä haarojen väliltä löytyy.

Anonyymi kirjoitti...

no mulla vaan positiivista palautetta ainakin vielä :D joo, eihän niitä viestejä pysty lukemaan, joten ajattelin et lopetan jäsenyyteni heti..laitoin syyksi liian kallis ja sitten sieltä tulee tarjous 4eurolla 10 pvää..sitä tässä jatkan aina 10 pvän jälkeen uudestaan ja ei kallista näin :D..heti lähtee tililtä se 4e kun on pankkiavaimet ja kaikki toimii taas.

Anonyymi kirjoitti...

Sivustoon ei pääse..pitkä tylsä pyhä ja halaisi vähän e-kontaktia..

Nimi e-kontakti..onko se

ei-kontaktia edes silloin kun sinne pääsee???

Kohta e.v.k.v. koko homma

Anonyymi kirjoitti...

mulla 3kk jäsenyys,ja joulukuussa pitäisi loppua vasta,eiliseen asti toiminut moitteettomasti niin tänä aamuna en ole päässyt sivulle ja jos pitkän lataamisen jälkeen avannut kirjautumis sivun ja päässyt kirjautumaan ei anna kirjautua vaan heittää koko ajan takaisin sille kirjautumis sivulle,muualle koneella on normaalisti kyllä päässyt että jotain ongelmia e-kontaktin sivuilla on.

Anonyymi kirjoitti...

Niinpä, ilmaiseksi pitäisi kaikki saada. Miten joku voi kuvitella, että se touhu on ilmaista? Kyllä se selvästi sanotaan, että ota lompsa esiin jos aiot siellä olla.

Omat kokemukset ovat pelkästään postiivisia. Olen mies ja tavannut palvelun kautta joitakin naisia. Kaikki fiksuja suomalaisia naisihmisiä. Ei yhtään outoa viestiä, ei yhtään feikkiä profiilia. Ja nekin joiden kanssa olen kirjoitellut niin sama juttu.

Ainoa asia mikä harmittaa on se, että kun maksullinen aika loppuu, niin loppuu kaikki. Ei edes saatuihin tai lähetettyihin viesteihin ole asiaa. Se on minusta väärin, koska ne ovat omia viestejäni ajalta josta olen myös maksanut.

Että näin.

Anonyymi kirjoitti...

Minulla myös e-kontaktista huonoja kokemuksia. Jotkut miehet siellä mainostavat itsea vanhoila kuvilla otettu joskus 10v.sitten ja melkein kaikki haluavat heti sexsi.myös kouluttetut miehet.en enää ikinä.
Maksu puolellea kaikki ok.

Anonyymi kirjoitti...
Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.
Anonyymi kirjoitti...

Olen käväissyt e-kontaktissa silloin tällöin, samoja naisia on jo vuosien ajan ollut siellä kuvien kanssa kehumassa itseään ja näistä monilla on älyttömät hakukriteerit vaikka ovat ulkonäollisestikin tavallista kulahtaneemman näköisiä, heistä monien sisimmästä kertoo: "ulkonäköni on huippuluokkaa", "etsin jätkiä jotka osaa arvostaa mun tissejä" jne.

Anonyymi kirjoitti...

googletin ilmaisia deittisivustoja sinkuille. Löysin tämän www.romanssi.fi liityin sinne, koska se ei maksanut yhtään mitään. Tykkään! :)

Anonyymi kirjoitti...

Samat mulkut joihin törmää baarissa, tulee tuolla vastaan. Eli jos et löydä baarista, niin et löydä tuoltakaan:) Kävin kolmilla treffeillä tuon kautta, pari kertaa ihan vaan periaatteesta, että sai rahoille vastinetta, eli ns. väkisin :D

Anonyymi kirjoitti...

E-kontaktipalvelun ja myös muiden deittisivustojen riesaksi ovat tulleet itänaapurin tytöt (tai pojat)?
Käsikirjoitus etenee suunnilleen aina saman kaavan mukaisesti; sinua lähestyy todella hyvännäköinen tyttö, joka kirjoittaa säännöllisesti ja lähettää itsestään paljon toinen toistaan viehättävämpiä kuvia. Joissain kuvissa myös "isä ja äiti" saattavat olla mukana. Sitten eräänä päivänä tyttö ilmoittaa, että on matkatoimistosta löytänyt edullisen matkan Suomeen. Hän lähettää sinulle tiedot lennosta aikatauluineen, sekä myös puhelinnumeronsakin, johon ehkä yritit soittaa ilman vastausta. Laskusta tulet kyllä muistamaan puhelun, mutta valitettavasti vasta useiden viikkojen kuluttua. Tytön saapumispäivä lähestyy, hän on pyytänyt sinua ostamaan kukkia, kondomeja, sekä vaatteita ja ruokaa valmiiksi aikoen viettää luonasi useamman päivän. Lisäksi hän on listannut muutamia paikkoja Suomesta, joissa hän haluaa ehdottomasti käydä kanssasi. Kirjeet ovat oikein vakuuttavia, lukuunottamatta googlen- kääntäjän tekemiä paikoin hauskojakin käännöksiä. Saatat myös ihmetellä, että sinun esittämiisi kysymyksiin ei aina vastata laisinkaan kirjeissä. Saakohan saman kirjeen "tytöltä" moni muukin?
Sinä kuitenkin odotat häntä kieli ja ehkä jokin muukin asia pitkänä. Sitten päivä -tai kaksi ennen tytön odotettua saapumisäivää, saat viestin jossa tyttö on lentoasemalla, mutta ei Suomessa ja hänellä on passi, viisumi yms. ongelma johon tarvitsisi sinulta pikaisesti rahaa lainaksi. Muuten matkanteko saattaa katketa siihen paikkaan. Sinä "lainaat" joitan satoja euroja. Rakkauden arvo mene rahan arvoa edelle. Rahat maksettuasi saatat saada vielä uuden viestin, jossa hän pyytää jälleen pikkusummaa lainaksi jonkun muun syyn varjolla. Sinä maksat. Sitten kaikki hiljenee. Posteihisi ei enää vastata, yrität soittaa saamaasi numeroon jälleen, mutta mitään ei kuulu. EIkä tule kuulumaankaan. Jälkeenpäin saatat ajatella, että olinpas tyhmä, kun laitoin rahaa henkilölle, jota en ollut edes tavannut, tai edes jutellut hänen kanssaan. Kukahan tuo henkilö oikeastaan oli? Hänellä ei ole kasvoja. Hän nosti lähettämäsi rahat, eikä häntä voida jäljittää. Hän voi olla nainen tai kentie mies. Yksi asia on kuitenkin varma. Sinua kusetettiin- ja kunnolla.

Anonyymi kirjoitti...

9 kuukautta maksoin mutta ilman ystävää olen. Luulem, että ei siellä mitään todellisia ihmisiä olekaan. Helppohan sinne on keksiä virtuaalivastauksia. RAHASTUSTA!

Anonyymi kirjoitti...

Niin minäkin oletin tämän E-kontaktin olevan mainoksensa väärtti. Vaan eipähän ollut. Minulla oli kuva profiilissani ja sainkin yhteydenottoja, mutta minkälaisia?! Haloo kaikki tyynni olivat oman paikkakuntani ulkopuoleltamonien satojen kilometrien päästä. Ja millaisia tyyppejä?! Ensimmäinen yhteydenotto oli pyyntö kuvaalbumiini, vaikka itsellä ei ollut kuvaa lähettää. No jos joskus sitten annoin avaimen ja pyysin vastavuoroisesti häneltä kuvaa, alkoi ihmeellinen selittely "ei ole koneella kuvaa, en osaa laittaa jne,jne" ihan siis potaskaa. Ja toiset sitten taas olivat niin oman makuni ulkopuolella ettei tullut mieleenkään jatkaa tutustelua. Niin ja jois sitten ilmaisin etten hae etäsuhteeseen, minulle suorastaan keljuiltiin ja haukuttiin vaikka millä nimityksillä. Tämä vuodatus siksi kun tämä deittisivusto on ihan samanmoinen kuin kaikki, eli vain addiktit liikkeellä, jotka etsivät "haaremia" itselleen. Ei siis mitään eroa ilmaispalvelusivustojen kanssa... Eli lopetan kun maksettu jakso loppuu,,,

Anonyymi kirjoitti...

Itse kirjauduin palveluun, jossain vaiheessa olin saanut ilman profiilikuvaa muutaman viestin, jota en pystynyt lukemaan.


Maksoin verkkopankissa 4kk 69,90e, siis "tarjous".
Kun olin maksanut, tuli ilmoitus "maksaminen ei teknisensyyn takia onnistunut." Maksoin hetken kuluttua uudelleen. Onnistuin, pääsin heti tositoimiin."

Tajusin että maksujäsenyys on voimassa 8kk, eikun pankin sivuille ja maksu oli mennyt kaksikertaa, eli ensimmäinen yritys maksaa olikin onnistunut.

Palautetta asiakaspalveluun, josta sanottiin ottavan mahdollisimman nopeasti yhteyttä, mainoksessa siis.
Vuorokauteen ei mitään.

Otin yhteyttä tekniseesn tukeen ja perustelin, etten ole käyttänyt jälkimmäisen jakson palvelua, kun eka vasta alkoi ja maksoin tuplat, koska oli tekninen vika. Tuli tunnissa yhteystietopyyntö ja pankkitilinnumero pyydettiin.

Tuli parin päivän sisällä ilmoitus rahojen palauttamisesta tililleni noin viikossa. Ylimääräisesti maksamani 69,90 tuli takaisin seuraavalla viikolla. Maksaja oli Alma-media.

Tapasin mukavan naisen. Nyt vuosi myöhemmin maksoin 1kk ja sain hyviä keskusteluja ja puhelin numeroita. Pitää olla aktiivinen niin löytää seuraa.

Vähän tuntuu, että joukossa on muutamia "hyvännäköisiä" palkattuja alkujututtajia, mutta paljon on mukavia vapaita naisia.

Muista paikoista ei ole kokemusta, mutta ihan toimiva sivusto ja voit itse vaikuttaa avoimuuteesi, kuviesi suhteen hyvin, tosin lisämaksulla. Mut kuva-albumin saa näyttää kelle itse haluaa, perusmaksulla.Anonyymi kirjoitti...

Kuinka paljon on "valepersoonia"?
Tai sellaisia, jotka ovat kuin "houkutuslintuja", lähettävät flirtin tms., avaimen kuva-albumiinsa, mutta kun pitäis tavata, niin eipä onnistu. Viisi kertaa yrittänyt nähdä sitä oikeaa ihmistä, mut vain kerran on onnistunut!

Unknown kirjoitti...

voi jumalauta minkälaisia marisijoita
Täällä itse olen ollu viisvuotta sanu monta mukavaa mammaa jotka on tullu läheisiksi ihan kaikilla alueilla mutta kun en halua ripustautua olen kerran ollut naimisissa kolme aikuista poikaa jonka takia isoisä ei tänne kuvaa laita koskaan! Kuvan saa pyytämällä. Kuten profiilissani ilmoitan en hae ketään enkä mitään jos löytyy mielenkiinnosta otan yhteyttä.ei tää niin vakavaa ole ja naisia on tuhansia jos ei täältä löydy samoin miehiä on joko sokea tai vähä älynen ja Hei...ILMAISTA EI OLEKAAN!!! Pitäskö jonkun tarjota teille lelu ilmaiseksi!! Tää on liiketoimintaa bisness jonka pitää tuottaa!!! Se on se pääasia ei se mitä joku löytää!! Kaikki on samalla viivalla!! Ilmastahan on ainoastaan liittyminen! Siitä ei vielä aiheudu kustannuksia sen jälkeen vastuu siirtyy maksavalle asiakkaalle! Joskus on pieniä " täkyjä"ne on normaaleja liikenaailmassa!!loppu on tilaajan valinta! Katsokaa peiliin! Varmaan marisiat voi siirtyä kilpailevaan yritykseen
Tai ostaa itelleen kumilelun!! 😁

Unknown kirjoitti...

voi jumalauta minkälaisia marisijoita
Täällä itse olen ollu viisvuotta sanu monta mukavaa mammaa jotka on tullu läheisiksi ihan kaikilla alueilla mutta kun en halua ripustautua olen kerran ollut naimisissa kolme aikuista poikaa jonka takia isoisä ei tänne kuvaa laita koskaan! Kuvan saa pyytämällä. Kuten profiilissani ilmoitan en hae ketään enkä mitään jos löytyy mielenkiinnosta otan yhteyttä.ei tää niin vakavaa ole ja naisia on tuhansia jos ei täältä löydy samoin miehiä on joko sokea tai vähä älynen ja Hei...ILMAISTA EI OLEKAAN!!! Pitäskö jonkun tarjota teille lelu ilmaiseksi!! Tää on liiketoimintaa bisness jonka pitää tuottaa!!! Se on se pääasia ei se mitä joku löytää!! Kaikki on samalla viivalla!! Ilmastahan on ainoastaan liittyminen! Siitä ei vielä aiheudu kustannuksia sen jälkeen vastuu siirtyy maksavalle asiakkaalle! Joskus on pieniä " täkyjä"ne on normaaleja liikenaailmassa!!loppu on tilaajan valinta! Katsokaa peiliin! Varmaan marisiat voi siirtyä kilpailevaan yritykseen
Tai ostaa itelleen kumilelun!! 😁

Anonyymi kirjoitti...

The website is famend for ultra-high site visitors poker tournaments, reaching a $1 million GTD with the Monthly Milly event. It regulates restrictive handling of online-gambling, including a primary state monopoly on public gambling with limited exceptions for a number of} commercial suppliers. Online 카지노사이트 gambling, and different types of public gambling, towards these regulations {is illegal|is towards the law|is unlawful} in Germany. In most circumstances, this requires at least of|no much less than} a three-room setup, comprising a live studio, a server/software room, and an analyst’s room.