CCDate/CCDeitti.fi: Kokemuksia ja varoituksen sananen

Kun avaan palvelun etusivun, niin tulee jo mieleen että voisiko tämän kautta hakea ilmaiseksi seuraa netistä, mutta ei nyt sentään. Tarpeeksi, kun harhailen sivuilla löytyy seuraava info: "Tarvitset Käyttöaikaa voidaksesi käyttää palvelua. Käyttöajan puitteissa voit myös lähettää webbiviestejä, flirttailla, kirjoittaa vieraskirjaan jne. Prepaid-saldoa tarvitset ostaaksesi palvelussa jotakin, kuten ennalta maksettua puheaikaa, Vahtikoiran viestejä, Spotlight-kuvia jne." Valitettavasti en onnistunut löytämään sivuilta infoa, että paljonko käyttöaika maksaa enkä ole tämän tiedon vuoksi valmis rekisteröitymään.

Käyttäjien kokemuksia:
"Samat henkilöt roikkuvat linjoilla online 24/7 eikä heihin saa mitään kontaktia. Liekö tuolla tavalla saatu näyttämään siltä että aktiivisia käyttäjiä olisi suurkaupunkien ulkopuolellakin..."

"hyvin usein menee etsittävä kohde pois kesken lukemisen. ja sitten vaikka laitat viestiä sun muuta ei saa vastausta.Kyllä voin suositella muille palvelua mutta tuntuu että se on huijausta. Aina kun esim. mulla alkaa loppua käyttöaika niin kyllä löytyy ihan yx kax taas uusia kiinnostavia kavereita. mistähän ne oikein ilmestyy just silloin eikä oo koko aikana mitään?Sitten siellä roikkuu sellaisia tyyppejä jotka on käyneet viimeksi joskus kesällä. ne pitäis poistaa sieltä."

"Hyvät puolet: Vähän vielä porukaa. Ns. vähästä on ehkä helpompi etsiä sopivampaa.
Huonot puolet: Todella vaikeaselkoisesti laitettu ohjeet päästä pois tuolta CC-deitistä. Ei ole vieläkään selvinnyt allekirjoittaneelle!
Nämä omakohtaiset kokemukset ovat myös kun laitoin ,että olen lähtemässä pois. Tuli sama teksi kuinmitä yleisissä ohjeissa!!!"

" e-kontakti on ihan perseestä - jatkuvasti tulee ilmoituksia seuralaisiksi sopivilt, jotak eivät edes vastaa hakemaani ikäjakaumaa. En todellakaan halua poikaystävää 60-70-vuotiaista väsyneistä papparaisista - olen laittanut hakevani 40 - vuotiasta. "

"Minä maksoin yhden kuukauden kampanjahinnan 17 euroa. mutta sillä ei ole saanut palvelua e-kontaktissa. Raha on mennyt tilille ja reklamaatio tehty mutta ei mitään palvelua!
Sellainen kuin ccdeitti.fi toimii kokeilkaa sitä. Siellä peli rehtiä. "

" Olen ollut cc-deitin jäsenenä tammikuusta lähtien, välillä pidän taukoa, mutta aika säännöllisesti sivuilla piipahdan. Ei ole ollut kuin yhden kerran niin, että sivut ei toimi, ja silloinkin asia selvisi melko pian. Taisi olla sellainen tilanne, että sivuston ulkonäköä uusittiin. Ja muutenkin olen tykännyt, tosi mukavaa porukkaa liikkeellä. Piipahdin E-kontaktin tutustumisjäsenenä, en oikein tykännyt. Olen kyllä todella tyytyväinen ja olen saanut vastaukset kysymyksiini aika nopeasti. Hauskaa juhannusta kaikille! "

"rekisteröidyin kokeeksi ccdeittiin ja laitoion sinne oman profiilini jossa haen naisseuraa.
kas kummaa ensimmäisen (ja ilmaisen) vuorokauden aikana tuli kolmelta naiselta vastaus.... no pitihän sitä sitten ostaa lisäaikaa jotta pääsisi jutuissa eteenpäin. Mutta kuinkas kävikään? Ei kukaan enään vastaa viesteihini eikä uusiakaan naisten vastauksia ole tullut. Että sillalailla taas rahat pois tyhmiltä. kyllä pitää vaan sitkeästi yrittää ilmaisten saittien kautta lukuisista feikeistä huolimatta."

Ei tämä palvelu täysin perseestä ole, kun ainakin osa kokemuksista tuntuu olevan positiivisia. Itse en kumminkaan ole valmis maksamaan nettideittailusta, joten tämän palvelun käyttö jää väliin.

14 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Erittäin hyvä sivusto. Hyvä, kun sai aluksi kokeilla ilmaiseksi muutaman viikon ja senkin jälkeen taksat edulliset! Esim. pelkkä net-viestien vaihtomaksu koko vuodeksi puoli-ilmainen. Kenellekään ei tarvitse vastata jos ei itse halua + erittäin hyvä, kun voi laittaa asetuksen kiellä käyttäjä, eli ei saa enää viestejä sellaisilta, joilta ei enää halua tai on jotain hankaluutta. Ihmisethän siellä profiilien takana ovat ja jokaisella on oma luonteensa ja odotuksensa, kaikilla ei toki realistiset. Oman valokuvan voi tallettaa sellaiseksi kuvaksi, jonka lähettää vain niille joille haluaa! Treffit luonnossakin ovat olleet positiivisia yllätyksiä ja ihan eläviä ihmisiä:-) Vastauksen olen saanut asiakaspalvelusta kohtuullisen ajan sisällä kysymyksiin. Nämä kokemukset keski-ikäiseltä naiskäyttäjältä. Suosittelen sivustoa ja toimimaan itse järkevästi + turha odottaa ihmeitä, tavallista ihmisten toimintaa tämäkin on eikä mitään saippuaoopperaa! Eihän ihmissuhdetta hankita kuin mammonaa kaupanhyllyltä vaan keskustellen.

Unknown kirjoitti...

Juu, itse tykkään eniten cc-deitistä. Se on halpa ja kotoinen ja suora chattailumahdollisuus on hyvä.
Olen tavannut monia todellisia, mukavia ihmisiä tämän kautta...Tietysti järki pitää olla päässä ja suhtautua varovaisesti, mutta mitään suúria pettymyksiä tai hörhöjä ei ole kohdalleni sattunut. Ja niitä riittää joka palstalle.
Muut palstat ovat olleet vaikeampia enkä niiden kautta ole saanut samanlaisia hyviä kokemuksia, kun cc-deitin kautta-
Carita

Anonyymi kirjoitti...

Jag varnar fortsättningsvis för be2.De har fula tricks!Jag blev grundlurad på en stor summa pengar!DUBBELVARNING FÖR be2!

Anonyymi kirjoitti...

Vertailua kiinnostuneille:

http://www.hs.fi/viihde/artikkeli/HS-testi+Suomi24+netin+paras+deittipalvelu/1135260103168/?cmp=tm_etu_uusimmat_uutiset

Anonyymi kirjoitti...

CCDate on omasta mielestäni ihan ok seuranhaku sivusto, mutta on syytä vertailla mahdollisimman monia paikkoja ennen kuin ottaa maksullisen version mihinkään.
Sillä tavalla saa oman kokemukseni mukaan parhaimman lopputuloksen eikä mene rahaakaan turhaan hukkaan:)

Anonyymi kirjoitti...

hyvä sivusto vaan varoitan nyt eräästä nausesta ,aasialainen,hesassa (kirjolla)keksii juttuja olemattomasta pojasta ja kuolleesta pojan isästä.älkää lähettäkö rahaa vaikka onkin isot daisarit kuvassaan.en mennyt siihen kusetukseen mukaan.

Anonyymi kirjoitti...

Ootteko kokeilleet tätä http://www.ostohyvitys.fi/campaign.php?id=10011 ton yhteydessä?

Anonyymi kirjoitti...

Kannattaa kyllä miettiä, mitä deittaajat viestivät-osa ihan yes, mutta illan myöhäiset miehet on kyllä suoran toiminnan tarpeessa olevia. Saattaapa sieltä bongata oman aviosiipankin joka täysillä valehtelee, että on eronnut jo vuosia sitten vaikkei vaimo ole ollenkaan asiasta tietoinen. Ruikuttajat keräävät säälipisteitä Jos kaveri heti alkaa kertoa, miten vaimo pahoinpitelee ja kiusaa, niin hälytyskellojen pitäisi soida ja ohjata kaveri ammattiauttajalle. Vai haluaisitlko vanhan sairaan ruikuttavan papparaisen loppuelämäsi kumppaniksi? Miettikää naiset vähän!

Anonyymi kirjoitti...

Mielestäni Seuraa jokaiselle (entinen CCDeitti) on erittäin toimiva deittipalvelu. Olen löytänyt sieltä monta mukavaa naista. Seuraa jokaiselle deittisivustolta löytyy sekä seksiseuraa että seuraa tositarkoituksella. Hinnatkaan eivät ole moniin muihin treffipalstoihin verrattuna kalliita.

Anonyymi kirjoitti...

En löytäny listalta Deitille.euta.... Miksiköhän??

lauri p kirjoitti...

Hei. Rokkaava lähihoitaja etsii naista, ikä 25-38. Itse täytän 36v. Huhtikuussa. Mun kanssa ei tylsää ja ex- kokkina teen herkkuja:) vakityö on. Kerran eronnut pitkästä suhteesta. Kummityttö on ja 2 veljenpoikaa..sinä, mukava neiti puutut elämästäni! Et pety:)

Anonyymi kirjoitti...

Minulla on sellainen kokemus seuraa jokaiselle deitti palvelusta ,kun kirjaudut sivustolle ilmaiseksi tulee kovasti yhteydenottoja --kun maksat lisäajasta,että voit tutustua paremmin ja chattailla ym.yhteydenotot loppuu...?!Taitaa joku palstan pitäjä ja maksun saaja kirjoitella ensi alkuun ,että ihminen jää koukkuun??!!

Anonyymi kirjoitti...

Seuraajokaiselle tökki. Heti ensimmäisenä tuli ilmeisesti firman profiili pitämään hauskaa.
Vertailun vuoksi annettu viikon kokeiluajan jäkeen piti maksaa että täysin jumiutuneen oman profiilin sai ylipäänsä auki ja poistoon, Kokeiluaikana vain firman tms. profiili chattaili
kun tuntui voivan vastaan-
ottaa kaikkia mahdollisia meseillä jäsenmaksun katkaisu ei meinannut
onnistua yäk.

Anonyymi kirjoitti...

Seuraajokaiselle on ollut kyllä parhaimpia suomalaisia deittipalveluja missä olen ollut. Hinnat on kohtuulliset ja feikkiprofiilit poistetaan palvelusta nopeasti. Hyvänä lisänä palveluun voi liittää puh.nron ja voi lähetellä txt-viestejä. Palvelusta pääsi pois kun laittoi asiakaspalvelulle viestiä että haluan profiilini poistettavan ja tästä ei todellakaan tarvinnut maksaa niinkuin joku aiempi kommentoija väitti :)