Eliittikumppani - Kokemuksia ja varoituksen sananen

Tämmöisiä kokemuksia löytyi Eliittikumppani-nimisestä palvelusta muualta netistä.

"Näyttävillä tv-mainoksilla "palveluaan" tarjoava Eliittikumppanit täyttää nettihuijauksen merkit. Käytännössä palvelua on mahdoton käyttää ilmaisjäsenenä ja maksullisesta jäsenyydestä on mahdoton päästä eroon. "

"Juu, ei vaikuta mitenkään luotettavalta tämä Eliittikumppanit. Kävin kirjautumassa sisään ja tein persoonallisuustestin. Tämän jälkeen alkoi sitten rahastus. Se on varma merkki huijauksesta jos miehelle alkaa tulla useita viestejä päivittäin ja viestin luoja on täysin persoonaton ja jollakin tapaa täydellinen ihminen. Selvästi ammattilaisen kirjoittamia viestejä millä houkutellaan sitoutumaan palveluun."

"Eliittikumppanit on huijausta, siellä mitään eliittikumppaneita tapaa. 40v-eläkeläisiä ja peräseinäjokelaisia kaivinkoneenkuljettajia ja yrittäjä/toimitusjohtajia (lue: persoonallisuushäiriöinen, suuruudenhullu yhden miehen firman tj, perseaukinen valittaja). 

Joka toisella miehellä ei ole kuvaa ja heistä joilla kuva on, puolella on hauskasti kaljatölkki kuvassa (siis eikö siitä tölkistä voi erota koskaan?). Kaikki, jok'ikinen äijä harrastaa liikuntaa ja on urheilullinen ja viihtyy lenkkipolulla ja on kiittollinen äidistä, lapsista ja terveydestä. Kaikki vastaukset ovat copypasteja, yksikään ei jää mieleen mistään. 

Ei kuvaa, klik seuraavaa. Olen 38v eläkeläinen, klik seuraava. Viihdyn lenkkipolulla ja olen kiitollinen äidistäni, boring! Kirjaudu ulos."

"Vaikuttaa huijarifirmalta. Sain tänään ohjeet kuluttaja-asiamieheltä asian eteenpäin viemiseksi. Jäsenmaksun peruutusoikeus on 14 pv, mutta firma ei vastaa eikä reagoi peruutusilmoitukseen eikä mihinkään. Haluan parisataa euroani takaisin, jotka oli veloitettu minulta. 

Jos haluat irtisanoutua maksullisesta jäsenyydestä ja olet laittanut kirjallisen irtisanomiskirjeen tai-mailin, kopioi se ja tee rikosilmoitus. Ja kuluttajavirastoon mailia, jotta saadaan asia useamman uhrin voimin tietoon. Kuluttajavirastoon on toimitettu firman sopimusehdot tarkistettaviksi nyt. Yritys vetoaa Saksan lakeihin, mutta sen on noudatettava Suomene kuluttajasuojalakia koska toimivat Suomessa ja Suomeksi. Joka tapauksessa palvelun peruutusoikeus on etäkaupassa sovellerttava ja irtisanominen kirjallisesti tehtynä on validi. 

Odotan vielä yritykseltä reaktiota, ja jos sitä ei tule määräajassa, niin otan heti yhteyden viranomaisiin, asianajajaamme ja kaikkiin mahd. tahoihin."


"Kerro sitten kuinka jatko etenee! Otin kuukauden sopimuksen ja luulin, että se oli siinä. Kuukausi umpeutui ja ihmettelin, että kuinka vieläkin pääsen sivuille ja huomasin, että kuukauden sopimus oli heidän puoleltaan jatkuvaa!!!Pistin heti sähköpostilla kirjelmän, että en ole kiinnostunut heidän palveluistaan, mutta en ole saanut mitään vastausta....Huijarifirma kaikin puolin ja sivustot aivan onnettomat. Älkää ihmiset missään nimessä liittykö ja älkää maksako mitään luottokortilla! Virheistä ihminen oppii, mutta kalliiksi taitaa tulla...HUOH."


"Palvelu lähes pakottaa ottamaan maksullisen jäsenyyden, jota mainostetaan milloin milläkin kk-hinnalla. Ajattelin, että kokeillaan, pääsisin näkemään ja lataamaan myös omat kuvat ja lukemaan viestit 12,90 e/kk. Kun vahvistin maksun, kortiltani olikin veloitettu 178,80 e! Lisäksi kyseessä oli siis vuoden mittainen jäsennys, joka jatkuisi automaattisesti, jos en sitä irtisanoisi. 

Well well, maksullisen jäsenyyden vahvistuksen mukana tulivat sopimusehdot, vasta, ja niissä on 14 pvn peruutusoikeus tilaukselle. Olen nyt lähestynyt firmaa peruutuspyynnöllä 3 kertaa, sieltä ei vastata mitään, asiakaspalvelu ei vastaa, asiakaspalvelu "live chat" onkin koko ajan offline-tilassa jne. 

Huh huh, oikein kunnon kusetus. Puhelinnumeroa ei misään yms. Laitoin jo kuluttaja-asiamiehelle kirjeen tästä ja vien asian eteenpäin. Minun rahojani minulta ei huijata. 

Älä missään tapauksessa mene ja maksa mitään!!!"17 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

erittäin huono kokemus eliittikumppani.

Anonyymi kirjoitti...
Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.
Anonyymi kirjoitti...
Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.
Anonyymi kirjoitti...

Aivan kamala palvelu.
Kun mitään ei alun keinotekoisen kiinnostuksen jälkeen tapahdu, ainoa vastaus palvelusta oli, että määräaikaisena ei voi asiaksa mitään...
Pysykää kaukana!

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos tästä blogista.
Olin jo hilkulla itte maksaa, kun ensin hyväuskoisena loin ilmaisprofiilin...

T: 34v jätetty mies...

Anonyymi kirjoitti...

Hei!
Miten saan ilmaisen profiilin pois.
Ihan kauhea luettavaa hyvää, että en liittynyt jäseneeksi.
Kiitos arvokaasta tiedosta.

Antti Hki kirjoitti...

Surkeaa.
Itse et voi maksavana asiakkaana muuta kuin odottaa mitä "kone arpoo" sinulle. Kun ensimmäiset eivät kelpaa, niin pian alkaa tulla jo ihan hulluja ehdotuksia.
Jos etsin normikokoista ja ikäistäni naista pk-seudulta, niin pian tulee ehdotuksia hyvinkin kaukaa, sitten mitä vain naisia ja sen jälkeen jopa miehiä. Hurraa.
Aivan ku...sta.

Anonyymi kirjoitti...

Valheellisia profileja ja ukkomiehiä , setvi siinä sitten vaimon kanssa mistä tunnet aviomiehen . . .

Anonyymi kirjoitti...

Hei
Minä kirjauduin eliittiin ilmaiseksi, ja huomasin ettei siitä ollut mitään hyötyä, siispä maksoin kuukauden liittymis tarjouksen ja ei ku mukaan,
Jo samana päivänä sain ensimmäiset yhteyden otot naisilta,
Ja siinähän se oli elämäni nainen, viestittelimme muutaman päivän,
sovimme tapaamisen, jonka seurauksena aloitimme suhteen.
Heti tapaamisemme jälkeen poistimme profiilit Eliitistä ja irtisanoimme sopimukset,
Tähän kaikkeen kului aikaa reilu viikko.
Kaksi päivää irtisanomisen jälkeen Eliittikumppanit palautti liittymismaksumme ja toivotti onnea alkaneelle suhteelle.
Meillä ei ole Eliittikumppanin toiminnasta mitään moitittavaa, profiilin poisto ja sopimuksen irtisanominen kävi kätevästi oman profiilisivun kautta.
Ja liittymismaksun palautus oli todellinen yllätys vaikka siitä Eliitin sopimusehdoissa kyllä mainittiin.
Nyt olen onnellisessa parisuhteessa todellisen Eliittikumppanin kanssa.

Toki katsomme asian olevan niin että Eliittikumppanit oli vain se kanava millä meidät johdatettiin yhteen.

Anonyymi kirjoitti...

"Jo samana päivänä sain ensimmäiset yhteyden otot naisilta,
Ja siinähän se oli elämäni nainen"

Jos tämä ei ollut sivun omistajan oma mainos, niin en tiedä sitten mikä.

Anonyymi kirjoitti...

Eliittikummpanit oli järisyttävän huono kokemus.
Verrattuna muihin vastaaviin palveluihin, täällä et itse voi tehdä mitään, odotat vain että ohjelma arpoo sinulle ehdokkaita. Ja millaisia? Väitän 100% rehellisesti että suurin osa alussa tulleista profiileista oli ns. tehtyjä. Niin ympäripyöreän nättiä tekstiä maailmanparannuksineen että.. Tiedän kokemuksesta, että osaan kirjoittaa ja antaa itsestäni hyvännkin kuvan, joten täällä oli täysin yllättävää että sain vain nautraaleja vastauksia, toki muutaman oikeankin. Se eliitti jäi puutttumaan. Laatu vain heikkeni koko ajan.
Noin kahden viikon jälkeen ehdotukset lopahtivat, hauskinta oli että ehdotettiin jopa miestä.
En voi suositella, en edes vaikka olisi ilmainen ja saisi kaupan päälle halvan Ruotsin -risteilyn..

M 51 v

Anonyymi kirjoitti...

Sivusto arpoo kaikki mukana leikissä olevat hakukriteereisräsi riippumatta ja lähettää profiilisi kaikille mukana leikissä oleville. Tekemästäsi hausta ei ole mitään hyötyä. Kaikenlaiset metsärosvot, työttömät pultsarit ja peräkammarin pojat ottavat sinuun yhteyttä ja profiiliasi jaetaan auliisti ihan kaikille. Jos poistat pelottavat, sopimattomat tai rasvaisia profiilitekstejä sisältävät ehdokkaat sivustoltasi, sinua rangaistaan. Et saa enää sen jälkeen ehdokkaita ollenkaan. Olet rangaistuskaranteenissa. Sitä ennen saat törkeimmät mahdolliset ehdokkaat kiusan vuoksi. Sinun pitää siis kiltisti hyväksyä kaikki ohjelman tarjoamat porsaat. Tätä on eliittikumppanit. Itse et voi itse asiassa vaikuttaa millään tavalla siihen, millaisia ehdokkaita sinulle lähetetään. Pituus, koulutus, tausta - ei mitään merkitystä. Tehdyt persoonallisuustestit ovat pelkkää bluffia. Sillä muka perustellaan sopivuuttasi yhteen jonkun ällön kumppanin kanssa. Yäk!

Anonyymi kirjoitti...

Samoja kokemuksia minulla. Huh!

Unknown kirjoitti...

Tarjous johon lankesin puoleksi vuodeksi.eI OLLUT MAININTAA ETTÄ PITÄISI PERUA ENNENKUIN PÄÄTTYY AIKA! SAMANA PIVÄNÄ KUITENKIN LOPETIN KAIKKI PROFIILINI. LASKU OTETTIIN VIELÄ TILILTÄNI KK. 69,90.. TODELLA HUONOJA KOKEMUKSIA. JA PALJON IÄKKÄÄPIÄ VAAN TULEE MITÄ EN HALUNNUT . EN TIEDÄ MIKÄ SUODATUS. EN MENE IKINÄ ENÄÄ!!!!

Anonyymi kirjoitti...

Ystäväni käytti Eliittikumppaneita, sivuilta oli linkki SpicyDesires.com – The Top Rated Single Dating Service-sivustolle. Hän halusi kokeilla 3 päivän tarjousta (alle 5 euroa) ja antoi luottokorttinumeronsa. Minuutin päästä tililtä meni seuraava maksu 29.99 euroa ja pian 49.99 euroa. Lopulta hän joutui sulkemaan luottokorttinsa, sillä tili oli lähes tyhjennetty. Saadut viestit eivät olleet aitojen naisten kirjoittamia, vaan huijaus viestejä. Olkaa varovaisia.

Anonyymi kirjoitti...

Liityin Eliittikumppaneihin mutta halusinkin peruuttaa sopimuksen samantien. Heidän nettisivunsa ovat sekavia eikä selvää ohjetta asiasta ole. Nyt jännittää, saanko rahani pois. VAROITUKSEN SANA!

Anonyymi kirjoitti...

(Edellinen viestittäjä jatkaa.) Sain sopimuksen peruttua ja rahat takaisin. Asiakaspalvelu oli ystävällistä.Se puoli toimii! Muuten tuli kyllä rahastuksen maku.