Match.com deittipalvelu - Varoituksen sananen ja käyttäjien kokemuksia

Surffaan Match.com:n sivuille. Ekana sivulla osuu silmään väite "Match.com Suomi suurin deittipalvelu". Huonoa suomea ja erittäin epäilyttävä väite. Jos tämä on kerran Suomen suosituin deittipalvelu, niin miksi jokaisella koehaulla löytyy vähemmän tuloksia kuin Suomi24 Treffit -palvelussa? Etusivulla on linkki "Ryhdy jäseneksi täysin maksutta!". Seuraavalla sivulla kerrotaan, että profiilin teko ja muiden profiilien selailu on maksutonta. Ilmeisesti viestien lähettäminen tai vielä ovelammin viestin lukeminen vaatii sitten maksamisen. Pitkään yritän etsiä, että missä kerrotaan hintatiedot, mutta sitä en palvelun sivuilta löydä edes Googlen avulla. Pitäisi siis tehdä profiili ja sitten vasta paljastuu hinta.

Hieman poimintoja minkälaisia kokemuksia netistä löytyi suomalaisilta Match.com:n käyttäjiltä.

 • Match on ainaki omien kokemuksieni mukaan täysin "huuhaa-saitti".
  Viestejä tulee sieltä sun täältä, siis ulkomaisilta profiileilta joita ei ilmeisesti ole
  olemassakaan.
 • En nyt aivan ymmärrä Match.comin suuntautuneisuutta, mutta hieman ihmetyttää, että sitä kautta tulee yhteydenottoja Kiinasta. Kauniita naisia, mutta eiköhän ole liiottelua välittää viestejä Kiinasta asti. Muilla samoja kokemuksia?
 • miten pääsee pois match.com sivustoilta, ne laskuttaa joka kuukausi aina mun master cardia...vaikka olen yrittänyt niiden sivustolla perua jäsenyyden...en löydä yhteys tietoja mistään...Soittaisin ja peruisin henk.koht.Niillä on se peruutus, sähköpostilla, ne lupaa lähettää vastauksen, muttei mitään kuulu, vain kuukausittain Nordean laskulla näkyy että rahaa on otettu, nyt jo 6 kk mennyt rahaa kaivoon...a`30€/kk. laskussa näkyy www.match.com/Bill... eikä niillä oo mitään yhteystietoja, apua nyt, onko jollain jotain puh.numeroa tai jotain...alkaa vituttaa todella pahasti...
 • Olen yrittänyt päästä pois matchista, mutta se on ollut hankalaa. Laskutus on ilmeisesti lakannut asianmukaisesti, mutta profiilini roikkuu yhä sivuilla. Olisi pitänyt lähtiessään huomata viestiä, että lopettamisen syy on se, että on "löytänyt rakkautensa" - muussa tapauksessa irtautuminen on näköjään kinkkisempi juttu. Olen ollut kirjeenvaihdossa yrityksen aspan kanssa ja pyytänyt poistoa jo kahdesti, mutta turhaan, toistaiseksi. Alkaa ärsyttää.
 • kokoneiseksi vuodeksi jää kuva ja profiili,sitä ei voi poistaa,mutta se on piilossa,ja voi aktivoida itse milloin vaan vuoden aikana. En olisi halunnut tälläistä,harmittaa kun menin lankaan.
 • Omat 1-kk;den maksulliset kokemukset Match.comista ovat huonot.Sen järjestelmän sähköpostit eivät aina kulje, eräs henkilö jolla myös oli maksettu tili lähetti minulle sähköpostia sen paskan järjestelmän kautta mutta ikinä sitä ei minulle tullut. Profiiliin ei voi eikä saa liittää omaa sähköpostiosoitetta.
  Siellä on paljon joilla ei ole sitä maksullista tiliä ja tilittömät eivät voi olla yhteydessä toisiinsa.
 • Match.com on järkyttävän kallis huomioiden sen, että ei ole mitään takeita siitä, että saisi minkäänlaista yhteyttä etsimiinsä ihmisiin - tai yleensäottaen keneenkään.  Lisäksi Match.comissa on runsaasti hoax-ilmoituksia. Eli kyseessä on erilaisia huijausyrityksiä, joilla joko halutaan rahastaa rakkautta etsiviä ihmisiä tai kerätä heidän osoitteitaan spämmilistoille.  Palvelu sopii nähdäkseni niille epätoivoisille ihmisille, joilla on hirvittävästi ylimääräistä rahaa, jonka haluaa syytää vastikkeettomasti hukkaan. 
 • Käytin match.comia vuoden. Eniten ärsytti vedätys: aina kun maksukausi on erääntymässä, alkaa tulla feikkisilmäniskuja viehättävän näköisiltä ihmisiltä. Kuulemaa USA:ssa tämän vedätyksen ja huijauksen johdosta on nostettu joukkokanne match.comia vastaan.

  Toinen ärysyttävä asia on se, että uusia luottokorttilaskuja tulee automaattisesti kunnes erikseen vartavasten irtisanoo sopimuksen. Se miten tämä irtisanominen tapahtuu onkin sitten aika vaikeasti löydettävissä oleva tieto.

  Kolmas ärsyttävä asia: vaikka olen lopettanut match.comin käytön, niin he ovat omineet profiilini ja kuvani eivätkä suostu tuhoamaan niitä. Ovat kehdanneet lähettää mainoksia tyyliin "he-hee meillä on sinun kuvasi, etkö taas liittyisi kuukausimaksajiin!"

  Jotain positiivista jos täytyy löytää niin match.comin kautta voi löytää seuraa Suomen ulkopuolelta. Itse kirjoittelin match.comistä minulle vastanneen iltaliattaren kanssa. Lopulta se oma kulta löytyi kuintenkin ihan täältä kotimaasta ilmaisen suomi24:n avulla.

  Deittisivustot alkavat olla niin isoa bisnestä, että toivoisi joidenkin viranomaisten vähän valvovan näitä maksullisia. Mistään kuluttajasuojasta ei tämän amerikkalaistaustaisen yhtiön yhteydessä voi puhua.
Sivuihin tutustumisen ja muiden kommentteja lukemalla tulin siihen tulokseen, että tämä palvelu kannattaa kiertää kaukaa. 

28 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Palvelun tilaaminen ei takaa, että viestejäsi voisi kukaan edes lukea. Sinun täytyy ottaa perustilauksen lisäksi vielä ns. kultayhteys, jotta voit varmistaa, että vastapuoli voi vastata sinulle. Monet miehet ihmettelevät miksi kukaan ei vastaa heille. Vain n. 10-15 naisista on tilaajia eli jos sinulla ei ole kultayhteyttä, niin hiljaista on...

Suosittelen Suomi24:ää.

Anonyymi kirjoitti...

Lisään, että Suomi24 naiset etsivät vain kaveriseuraa.


Sinkut ovat "sinkkuja" eli naisia, jotka unohtavat sivilisäätynsä.

Sitten deiteillä käydään pari kertaa, ja lopetetaan. Halutaan naisena vain saada ilmainen elokuva tai ruoka

VÄLTTÄKÄÄ SUOMI24:STA!!!!!!!!!!!

Sitten Suomi24 antaa kaikkien häiriköiden/huijareiden olla siellä. Keskusteluissa, chatissä ja Deiteissä.

Unknown kirjoitti...

Silloin kun vielä olin näiden asioiden kanssa jokseenkin toiveikas päätin lähestyä erästä naista match.com palvelussa. Ongelmana vain, että sivusto vaati maksua yhteydenotosta muihin profiileihin. 50e oli aika kova hinta, koska aattelin, että otan yhteyden vain siihen yhteen henkilöön ja se on siinä. Viestittely loppui melko lyhyeen kun tajusin ettei henkilö jolle lähetin viestiä ollut kiinnostunut minusta. Taisi siinä lopulta käydä niinkin, että se kiroamani 50e ei jäänyt ainoaksi veloitukseksi vaan jouduin lopulta kuolettamaan korttini. Jos joku risoo noissa maksullisissa deiteissä niin se, että ne lypsävät ihmisen rahattomaksi ennen kuin edes mitään kunnon kontaktia on ehtinyt syntymään. Kun ei juuri livenäkään flaksi käy niin en hvtti ymmärrä miksi pitäis ottaa tolkuttomia taloudellisia riskejä näiden nettideittejenkään suhteen. Ehkä netissä tarjonta on enemmän järjestäytynyt mutta ei se silti takaa, että flaksi kaikilla käy tai kannattais maksaa ittensä kipeeks turhan takia.

Anonyymi kirjoitti...

Mäkään en ole päässyt eroon Mach.comista, vaikken ole koskaan sinne kokonaan liittynytkään. Se on tyrkyttänyt mulle monta kuukautta jotakin luonnetestiä, vaikka oikeasti haluaisin, että systeemi lopettaisin viestien lähettelyn. Olen monesti yrittänyt löytää sivuilta miten erotaan, mutta kunnon yhteystietoja ei ole eikä mitään eroan -kohtaa. Ihan persiistä on se.

Anonyymi kirjoitti...

minä en ole puoleen vuoteen ollut match, komissa koska löysin sieltä elämän kumppanin mutta nytten totesin että multa on maksua otettu visa kortista voi perkele sanon minä

Anonyymi kirjoitti...

Olen tosi pettynyt Match.comin deittipalveluun. Maksoin puolivahingossa jonkinlaisen perusmaksun, n. 90 e/6kk. Sillä statuksella deittipalvelu ei todellakaan toimi, esim. jo kuvan katsominen on mahdotonta ilman lisämaksua. Muutenkin bisneksen makua, ei todellista deittailumahdollisuutta. Toivottavasti irtisanomiseni onnistuu sitten 6 kk:n kuluttua!

Anonyymi kirjoitti...

Olen tosi pettynyt Match.comin deittipalveluun. Maksoin puolivahingossa jonkinlaisen perusmaksun, n. 90 e/6kk. Sillä statuksella deittipalvelu ei todellakaan toimi, esim. jo kuvan katsominen on mahdotonta ilman lisämaksua. Muutenkin bisneksen makua, ei todellista deittailumahdollisuutta. Toivottavasti irtisanomiseni onnistuu sitten 6 kk:n kuluttua!

Anonyymi kirjoitti...

Match.com:a tuli reilu 5kk sitten vahvistusviesti jossa selkeästi luki: jäsenyytesi on irtisanottu. Silti joka kuukausi menee 29,99e tililtäni.Liekö kuinka laillista puuhaa?? Vääntö jatkuu....en suosittele kenellekkään kyseistä sivustoa.

Anonyymi kirjoitti...

Tuolta löytyy tietoa: http://fi.match.com/misc/terms_v.php

Anonyymi kirjoitti...

Höh, mulla toi match.com toimi ihan hyvin. 3 kk olin jäsenenä, eikä siellä mitään huijausilmoituksia ollut, tai en ainakaan huomannt. 4:t treffit sain aikaiseksi, ja yhden kans pidetty yhteyksiä enemmänkin.

Eroon matchista pääsi hyvin, joskin se todellinen lopettaminen oli hieman mutkan takana, muutaman sivun klikkailun päässä.

Anonyymi kirjoitti...

Juuri irtisanottiin tuttavan Match-com tili, joka naksutti luottokortilta tasaiseen 30e/kk vaikkei siellä oltu käyty aikoihin. Hän toki voi siitä ottaa omaan piikkiin, että ei ole seurannut tilannetta.

Hieman epäselvä, etenkin ei natiivi suomenkieliselle, ymmärtää mitä tarkoittaa kaikki sivustolla olevat tilin asetuksiin liittyvät käsitteet. Esimerkiksi se, että profiilin inaktivointi ei tarkoita maksujen keskeytymistä.

Jotta tilin pystyi lopettamaan, niin se piti ensin "inaktivoida". Inaktivointilinkki oli piilotettu sivun alalaitaan mahdollisimman piiloon (pienellä tekstillä). Tämän jälkeen alkoi kalastelu, kysyttiin että miksi haluat lopettaa ja sitten alettiin vielä tarjoilla ilmaista jäsenkuukautta. Kun tämä kuitenkin saatiin tehtyä, piti etsiä linkki, josta profiili voidaan poistaa lopullisesti. Se oli samaan tapaan piilotettu mahdollisimman hankalasti löydettäväksi.

Tästä huolimatta jäi vielä epävarmaksi, että vaikka profiili on nyt poistettu ja vanhoilla tunnuksilla sivustolle ei enää pysty kirjautumaan, niin keskeytyikö laskutus todella. Sen näkee sitten kuukauden päästä. Mitään ilmoitusta sähköpostiin tilin lopetuksesta ei ole tullut (vaikka sitä ennen postia on tullut säännöllisesti).

Harmi että tuli luettua vasta tilin lopettamisen jälkeen, että olsi samalla kannattanut poistaa profiilitiedot - varmuuden vuoksi.

http://fi.match.com/help/contact_ex_faq_v.php

Jos tätä ei voi ihan kusetukseksi laskea, niin moraalisesti arveluttavia keinoja match.com käyttää jäsenyyteen houkuttelemiseksi, erilaisilla jäsenyystasoilla kikkailemalla ja irtisanomisen monimutkaisuudella. Jos jotain hyvää hakee, niin (ehkä) tästä pääsee eroon ilman luottokortin lakkauttamista - sen aika näyttää.

Anonyymi kirjoitti...

Kusetusta koko homma!!! Kokemusta on. Onneksi op-visan asiakaspalvelu tuli apuun(kk siasta veloitetiin 3kk n.90e. Sain rahani takaisin! KIITOS!!! Jos haluat todella saada sen mitä tilaat!!!
Ota vaikka ennen E-kontakti(kotimainen), sitä ei jatketa mielivaltaisesti! Se päätyy itsestään tilauksen jälkeen!

Anonyymi kirjoitti...

Huijausta! Yritin tilata peruspalvelun kuudeksi kuukaudeksi ilman lisäpalveluja. Painoin "Tilaa pelkkä peruspalvelu" ja kas kummaa, luottokortilta on veloitettu myös lisäpalvelut, joita en halunnut tilata!

Anonyymi kirjoitti...

Kahden miehen kanssa olen ollut yhteydessä match.com:in kautta. tai siis kirjoitellut enemmänkin kuin vain pari viestiä. Kummatkin olivat huijausta, jälkimmäinen oli muka arkkitehti, joka matkusti Nigeriaan ja pian sain puhelun, jossa hän pyysi minua lähettämään 2000£, koska oli kuulemma tullut ryöstetyksi. Siihen jäi sekin kontakti. Olkaa siis varovaisia, älkääkä ikinä ainakaan lähettäkö rahaa...

Anonyymi kirjoitti...

Maksoin kaksi kuukautta match.comissa. Profiilivierailuja oli päivittäin noin 2 tai 3. Viestejä vaihtelin parin naisen kanssa enemmälti. Toisen kanssa oli jopa treffit.
Kun lopetin maksamisen, profiilivierailuja alkoi tulla satamalla noin 20-30/päivä. Samoin viestejä. Tämän samainen nainen lähetti viestejä jo aiemmin, kun en ollut maksava jäsen. Aktivoitui nyt uudelleen lähettämään, kun en voi lukea viestejä. Tuntuu vähän huijaukselta.

Kallis palvelu se on ainakin

Anonyymi kirjoitti...

Olen ollut vähän reilun kuukauden match.com asiakkaana. Viestejä olen lähettänyt varmaankin kymmenelle naiselle. Yksi on vaivautunut vastaamaan ja kävimme treffeilläkin. Premium+plus jäsenyys ei korjannut tilannetta. Lähettämäni viestit olivat asiallisia ja hyvin kirjoitettuja, mutta vastauksia vain ei tullut. 6 kk tilaus + premium jäsenyys: vajaat 150 euroa hyvin käytetty.

Kaipa tästä pitää lähteä ulkomaille omaa kultaa etsimään, kun Suomessa näyttää kohtaaminen olevan aika haastavaa. Varsinkin kun en ole mikään baarissa notkuja.

nimim. katkera tilitys :D

Anonyymi kirjoitti...

Match oli aika ok kunnes kaikki käyttäjät siivottiin pois sivun
uudistumisen myötä kun siihen yhteytettiin joku toinen palvelu. Sen jälkeen tyhjää. Onnistuin
kusettamaan maksamalla pienempää
jäsenmaksua kehitysmaan matchille.
Suomalaiset naiset tosin kiukuttelivat miksi en käytä kotimaista kallista saittia. Taisi olla ainoita kertoja miten Suomalainen eukko viestiään sai pukattua!

Anonyymi kirjoitti...

Match oli aika ok kunnes kaikki käyttäjät siivottiin pois sivun
uudistumisen myötä kun siihen yhteytettiin joku toinen palvelu. Sen jälkeen tyhjää. Onnistuin
kusettamaan maksamalla pienempää
jäsenmaksua kehitysmaan matchille.
Suomalaiset naiset tosin kiukuttelivat miksi en käytä kotimaista kallista saittia. Taisi olla ainoita kertoja miten Suomalainen eukko viestiään sai pukattua!

Anonyymi kirjoitti...

Match oli aika ok kunnes kaikki käyttäjät siivottiin pois sivun
uudistumisen myötä kun siihen yhteytettiin joku toinen palvelu. Sen jälkeen tyhjää. Onnistuin
kusettamaan maksamalla pienempää
jäsenmaksua kehitysmaan matchille.
Suomalaiset naiset tosin kiukuttelivat miksi en käytä kotimaista kallista saittia. Taisi olla ainoita kertoja miten Suomalainen eukko viestiään sai pukattua!

Anonyymi kirjoitti...

Sivuja myös käyttänyt mutten meinaa pois päästä. Joka kk lähtee tililtä 30€ vaikken mihinkään ole sitoutunut ☹

Anonyymi kirjoitti...

Nyt on kyllä pakko kirjoittaa oma kokemus, kun paljon on valiteltu huijauksista ja vaikeasta irtisanoutumisesta.

Meninpä itsekin lankaan kun mainostettiin kolmen päivän ilmaista kokeilujaksoa. Päätin sitten kokeilla tätä, sillä ehdoissa oli että sitoutuu kokeilujakson päätyttyä maksamaan normaalin hinnan, ellei tilausta peru 48h ennen kokeilun päättymistä. Ajattelin että kokeilen ja perun tilauksen aikarajan puitteissa mikäli palvelu ei miellytä.

Ei se kuitenkaan ihan ilmaista ollutkaan, kun PayPal tilini kautta veloitettiin 90e kerralla, joka on siis 6kk tilaus. Kirjautuessani PayPaliin kysyttiin vain hyväksynkö ehdot (niissä ei mainittu, että joutuisin maksamaan heti). Oletus oli siis, että hyväksyn ehdot maksuun, joka menee ilmaisen kokeilun jälkeen.

Hieman pisti harmittamaan että tuollaiseen menin sotkeutumaan. Laitoin kuitenkin heti asiakaspalveluun viestiä asiasta ja pyysin maksun palauttamista. Olin jo varma että mitään en tule takaisin saamaan eikä asiakaspalvelusta tule vastausta. Vaan nytpä täytyykin sanoa että olen todella positiivisesti yllättynyt, kun tunnin sisällä sain vastauksen selvällä suomen kielellä sekä PayPalista sähköpostin, että maksu on palautettu tililleni.

Jatkossa olen entistä tarkempi tällaisten kanssa, mutta nyt kävi tuuria. Ilmeisesti Match.comista on valitettu aikaisemmin paljon, ja nykyään palvelu toimii paremmin.

Marjaana kirjoitti...

Asiakaspalvelu vastaa: Tosi kurjaa, että niin monet kokevat palvelumme hankalana. Kehotamme kaikkia match.com-sivuston jäseniä ottamaan yhteyttä kysymyksillään, niin me autamme aina, useimmiten vuorokauden sisällä.
Kirjoittakaa sähköpostiosoitteeseen "fi.support@eu.match.com" niin saatte apua.
Ystävällisin terveisin, Marjaana.

Anonyymi kirjoitti...

Minulle tuli kaksi huijaria lähettelemään rakkausviestejä ja todennäköisesti Eglannista

Kannattaa varoa, antavat ihan viattoman ihmisten kuvia ja osaavat olla vakuuttavia kunnes tulee aukkoja juttuihin.
Toinen oli nimeltään Michael Budds ja toinen Kenneth Sandler..
Pyytävät lopuksi jonkun tekosyyn turvin rahaa.

Sairasta tunteilla leikkimistä


Minulle riitti Match com


Unknown kirjoitti...

Kyseessä oleva sivusto ei ole edes pahin. Varokaa esim. Loveholics ja lukemattomia saman Maltalaisen firman sivustoja. Kas näin ne toimivat: ota kolmen päivän tutustumispaketti ilmaiseksi tai hintaan 1,99€. Voit lukea ja katselle prostituitujen paljon lupaavia sivuja ja kuvia. Ellet välittömästi irtisanoudu sinut siirretään automaattisest ns. Täysjäseneksi ja maksat 39,99€ kuukaudesta. Kun huomaat irtisanoudut välittömästi ja firma siirtää sinut takaisin kolmen päivän asiakkaaksi ja sitten taas täysjäseneksi ellet välittömästi irtisanoudu tuosta ilmaisesta jataas tililtäsi veloitetaan ensin 1,99€ ja sitten 39,99€. Pääsysi kyllä katkaistaan välittömästi riippumatta siitä että olet jo maksanut kuukauden. Tämä on loistava rahamylly, mutta ei ainakaan Suomen lainsäädännön mukaista toimintaa, vaan rikollista. Olet siis ansassa. Miten päästä pois? Pankkisi ei voi tehdä mitään,Luottokunta voi auttaa eikä välitä enään maksuja tuolle yritykselle. Tee valtakirja pankissasi. Tee alitus kuluttajaneuvoalle ja tutkintapyyntö poliisille. Älä missään nimessä rikosilmoitusta!!
Ilmoita kaikki nämä toimenpiteesi sivuston ylläpitäjälle. Näin sain itse jopa palautuksen tililleni. Pankkitilisi ja korttisi numerot voit viime hädässä vaihtaa.
Onnea matkaan

Anonyymi kirjoitti...

Fi.match.com sivustoa kannattaa välttää. Tilaus uusitaan automaattisesti ja rahat viedään tililtä. Automaattisen uusimisen voi poistaa mutta sepä ei toimikaan! Vaikka sain vahvistuksen sähköpostiin siitä niin silti vaan vetävät rahat tililtä. Yritän parhaillaan saada rahoja takaisin, en tiedä joudunko tämän paska sivun takia lopettamaan koko pankkitilin loppujen lopuksi.

Anonyymi kirjoitti...

"Jos haluat lopettaa Match.com-jäsenyytesi, täytyy sinun ensin lopettaa tilauksesi automaattinen uusinta. Pääset irtisanomaan tilauksesi sivulla Tili ja tilaukset klikkaamalla linkkiä Tilauksen hallinta. Pääset sivulle siirtämällä hiiren osoittimen profiilinimesi kohdalle oikeassa yläreunassa ollessasi kirjautuneena Match.comiin ja valitsemalla pudotusvalikosta Tili ja tilaukset.

Siirry aivan Tili ja tilaukset -sivun alareunaan ja klikkaa linkkiä, niin pääset piilottamaan profiilisi tai lopettamaan jäsenyytesi.

Jos haluat lopettaa jäsenyytesi, klikkaa seuraavaksi aukeavan sivun alareunassa olevaa linkkiä. Vahvista jäsenyyden lopettaminen antamalla sähköpostiosoitteesi ja salasanasi. Sinut kirjataan tällöin ulos Match.comista ja kaikki tietosi poistetaan vuorokauden kuluessa.

Muistathan, ettet enää tämän jälkeen pääse tarkastelemaan sivustolla olevia viestejäsi, listojasi, suosikkijäseniäsi tai muita Match.com-tilillesi tallennettuja tietoja. Profiilin avaaminen ei ole mahdollista jäsenyyden lopettamisen jälkeen, mutta voit totta kai myöhemmin luoda uuden profiilin ja liittyä taas jäseneksi!

Jos tarvitset apua, ota meihin yhteyttä käyttämällä alla olevaa lomaketta tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen fi.support@eu.match.com."

Unknown kirjoitti...

Huono kokemus mullakin deitti palveluista kaduttaa kun meni mukaan ja ahdistaa kovasti ja pelkotiloja tulee ku ei tunnu kivalle kun liian moni mulle täysin vieras mies on kiinnostunut minusta ja käypi kuikkaamassa profiilini ja mulla oli n nyt oli vasta oma rakas jo löytynyt ja yrittää saada minut pois tältä sivustolta ei vaan saa ihmetee kovasti miten ukkoja vaan tulee sinne vaikka sivusto kin että n kuulema on entinen poikakaverini poistanut on tosi 😡 olo kun en pääse pois ja ahdistavat oli lukea erään deitti palveluun menneen henkilön viesti että sieltä ei pääse pois että jos muka on nnistuu irtisanomaan itsensä niin profiilin pitävät ja kirjoittaja sanoi että kiusaavat vieläkin minusta se on henkistä väkivaltaa jos ei saa M ka profiiliaan pois ja deitti palvelu nauraa ja jatkaa vaan tarjousten tyrkutyämimistä väkisellä mulla menee mielenterveys kohta ja hermot jos nämä ukokkoken mainokset eivät lopu ja heti pitääkö tässä mennä poliisille ei tunnu edes lailliselle toiminnalle n mulla on vielä iryisamisaika kristytty deitti palveluun mutta en tiedä minne ottaa yhteys että pääsen eroon tästä kamalalle tuntuu ja ahdistaa apua voisiko joku neuvoa selkeästi ja ottaa minut pois profiiliani myöten pois tältä sivustolta muuten ahdistaa koko ajan ja on 😡 olo.

Unknown kirjoitti...

Odatan että jos joku hyvä ityyppi neuvoisi minut irtisanomaan itseni koska en halua mitään ukkoja sieltä enkä mistään tällä hetkellä elämässäni haluan elää yksin ja omien tuttujen ja turvallisten ystävieni kanssa aikaa viettää se riittää tämän huonon kokemuksen jälkeen loppuelämäkseni