Mistä hakea seuraa netissä?

Eikö unelmien naista/miestä ole löytynyt? Netti on kätevä paikka seuran etsimiseen eikä sitä tarvitse hävetä tai selitellä.

Suoraviivaisinta on tietysti etsiä seuraa jostain deitti-palvelusta kuten Suomi24 Treffit. Deitti.net:ssäkin lienee ainakin pääkaupunkiseudulla kohtuullisesti porukkaa, mutta palvelun käytöstä yritetään rahastaa jättämällä ilmaiskäyttäjiltä tärkeitä ominaisuuksia pois, joten fiksuinta aloittaa seuranhaku Suomi24:n palvelusta. Vaikka Suomi24:stä ekana monella tulee mieleen huonotasoinen keskustelu, niin deitti-puolella ihmisten ilmoitukset ovat keskimääräistä laadukkaampia. Työläämpi vaihtoehto on bongata seuraa nettiyhteisöistä kuten IRC-galleria, Facebook, Kuvake.net ja ii2.org.

Suomi24 Treffit
- Deitti-ilmoituksia yhteensä: 99379
- Erittäin aktiivinen paikka, suuri osa ihmisistä kirjautuu päivittäin sisään
- Näkee ketkä ovat katsoneet ilmoitustasi
- Tekninen toteutus heikko. Varaudu, että osa ilmoituksesi tekstistä voi kadota yhtäkkiä ja joudut kirjoittamaan osan tai kaiken uudestaan.
- Naiset pihistelevät kuvia. Arpapeliä täyttääkö kuvattoman ilmoituksen henkilö ulkonäkökriteerit vai ei. Naisten kohdalla tämä voi olla ehkä ihan fiksu valinta, koska vastauksia tulee muutenkin paljon, mutta miesten kohdalla kuvaton ilmoitus on poikkeuksellista ja naisdeittaaja helposti siirtyy samantien tutkimaan seuraavaa ilmoitusta.

IRC-galleria
- Noin puoli miljoonaa käyttäjää.
- VIP-käyttäjät (10 euron vuosimaksu) voivat etsiä kätevästi alueensa sinkkuja, jos nämä ovat ilmoittaneet siviilisäätynsä.
- Koska kyse ei ole deitti-palvelusta, niin ihmiset täällä eivät ole yhtä innokkaita uusien ihmisten tapaamiseen, joten treffeille asti pääseminen vaatii enemmän sumplimista.
- Kaikista löytyy kuvia, joten ulkonäön suhteen ei tarvitse arpoa.

Facebook
- Varmaankin puoli miljoonaa suomalaista käyttäjää
- Näkee kätevästi ketkä kaverit/tutut ovat sinkkuja.
- Seuranhakusovellusten kautta palvelussa voi tutustua uusiin ihmisiin

7 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Vai ei kuvia deitti-ilmoituksissa. Eikös sen (kuvan) vaatiminen ol hiukan pinnallista. Pitäisiköhän jonkun kasvaa aikuiseksi ja keskittyä olennaisiin.

Samppa kirjoitti...

Menetkö siis treffeillekin ilman, että olet ensin nähnyt henkilön kuvan vai iskeekö pinnallisuus kumminkin jossain vaiheessa?

Anonyymi kirjoitti...

Ite käytän aina www.nettideitti.fi
varma seuran saanti! :)

Anonyymi kirjoitti...

Mä käytän kans www.nettideitti.fi palvelua, ilmainen ja helppo löytää seuraa..

Anonyymi kirjoitti...

ootte aika luupäitä,ihan tosi t.taija

Seuranhaku kirjoitti...

Kyllä deittiprofiiliin kannattaa ehdottomasti lisätä kuva, sillä sen avulla on helpompi erottua massasta ja saada vierailijoita profiiliinsa. Joissain palveluissa kuvalliset profiilit näytetään ennen kuvattomia, tai kuvallisia profiileja tuodaan muuten esille enemmän.

Anonyymi kirjoitti...

Näiltä sivuilta puuttuu yksi uusi seuranhakusivusto nimeltään Otamut http://www.otamut.org/. On vähän kuin Facebook mutta uusille tuttavuuksille.