Iskuri.net - Varoituksen sananen

Iskuri.net on Sonetia Oy:n pyörittämä palvelu. Palvelun ulkoasu on pelkistetty ja käyttö vaikuttaa harvinaisen selkeältä. Sivuilla näkyy paljon aikuisviihdemainoksia, mikä varmaan karsii osan ihmisistä samantien pois. Itseäni ainakin arveluttaisi pistää ilmotustani palveluun, jos sen yhteydessä mainostettaisiin jotain 0700-numeroa.

Seuranhakuilmoituksia on yhteensä 44223 kappaletta. Näistä  vain noin 10%:ia on naisten tekemiä. Jokaisen ilmoituksen yhteydessä näkyy sen luontihetki. Vanhin deitti-ilmoitus oli luotu 12.2.2007, joten ilmeisesti ilmoituksia poistetaan automaattisesti. Hakutuloksissa ensimmäisenä tulevat tuoreimmat ilmoitukset ja jokaisen ilmoituksen yhteydessä näkyy sen luontihetki. Missään ei näy milloin käyttäjä on viimeksi kirjautunut, joten puoli vuotta sitten ilmoituksen laatineelle vastaaminen tuntuu epäilyttävältä. 

Tilastotietoa deitti-ilmoituksista:

Miesten ilmoitukset: (38 319)
 • 4114etsii seuraa tositarkoituksella
 • 6581 etsii seikkailuseuraa
 • 1161 etsii ystävää tai kaveria
 • 227 etsii matkaseuraa
 • 455 ilmoituksen luokitus on etsintäkuulutus
 • 18175 etsii seksiseuraa
 • 1068 etsii jotain muuta
Naisten ilmoitukset: (4184)
 • 1302 etsii seuraa tositarkoituksella
 • 575 etsii seikkailuseuraa
 • 439 etsii ystävää tai kaveria
 • 21 etsii matkaseuraa
 • 75 ilmoituksen luokitus on etsintäkuulutus
 • 864 etsii seksiseuraa
 • 157 etsii jotain muuta
Yhteenvetona voisi sanoa, että tämän palvelun käyttäjät eivät etsi seuraa tositarkoituksella, vaan lähinnä seksiseuraa ja suuri osa näistä ilmoituksista on varattujen miesten ja naisten. Veikkaisin, että osassa tämän palvelun ilmoituksissa tarjotaan tai etsitään pk-seuraa, vaikka sitä ei aivan suoraan sanota. Jos nuori nainen etsii seuraa kaikenikäisistä ilman kriteerejä, niin eihän tuo ihan normaalia käytöstä ole. Eniten ihmetyttää ihmiset, jotka hakevat tämän palvelun kautta tosimielessä seuraa, jopa uskovaisten deitti-ilmoituksia löytyy iso kasa. Monet etsivät deittiseuraa lukuisista eri palveluista, joten tämä selittää hieman asiaa.

Ilmoituksien maantieteellinen jakautuminen
 • 10411 henkilöä etsii seuraa Helsingistä käsin
 • 1667 henkilöä  etsii seuraa Espoosta käsin
 • 1525 henkilöä  etsii seuraa Vantaalta käsin
 • 2871 henkilöä  etsii seuraa Turusta käsin
 • 4138 henkilöä  etsii seuraa Tampereelta käsin
 • 1456 henkilöä  etsii seuraa Lahdesta käsin
 • 1507 henkilöä  etsii seuraa Kuopiosta käsin
 • 922 henkilöä  etsii seuraa Porista käsin
 • 1709 henkilöä  etsii seuraa Jyväskylästä käsin
 • 2312 henkilöä  etsii seuraa Oulusta käsin
Yhteensä ilmoituksia 10 suurimmasta kaupungista on 28518 kappaletta, mikä 64%:ia kaikista ilmoituksista. 1/10-sukupuolijakauma pitää hyvin paikkaansa ainakin Helsingistä kumppania etsivien yhteydessä, mutta pienillä paikkakunnilla jakauma voi olla vieläkin vinoutuneempi.

Minkälaisia kokemuksia/näkemyksiä muilla on Iskuri-treffit-palvelusta? Minkälaista seuraa tämän palvelun kautta kannattaa etsiä?

21 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Eikös ole jollain tapaa oma lehmä ojassa kun seuranhakupalstalla arvostellaan toista seuranhakupalstaa? Eiköhän jokainen aikuinen kuitenkin ymmärrä mistä ilmoituksissa on kyse. Ja varmasti samantapaisia ilmoituksia on myös täällä mutta ne on vain piiloutuneet muiden joukkoon. Iskurissa taasen tositarkoituksella ilmoitukset ovat seuranhakuilmoitusten joukossa. Iskurissa sentään tietää mitä sieltä hakee.

Anonyymi kirjoitti...

Minua epilyttää, että toimiiko tämä ollenkaan. Olen vastaillut todella moneen hakuun saamatta vastauksia.

Kari kirjoitti...

Moro-olen lähettänyt joitakin vastauksia Iskuri-palstan ilmoituksiin ja ainakin yksi seuraus oli että roskapostin määrä lisääntyi huomattavasti eli tämä Sonentia varmaakin myy noita osoitteita niinkuin moni muukin vastaava ilmoitelupalsta ja se ihmetyttää myös kuinka paljon näissä ilmoituksissa ukkomiehet etsii homoseuraa. Olen itse homo enkä kyllä "sorru" ukkomiehiin, sen verran minulla on sentään rehellisyyttä ja suoraselkäisyyttä joka näiltä ukkomiehiltä näköjään puuttuu. Saas nähdä paljonko roska posti lisääntyy nyt tämän kommentin takia, kohtahan sen näen kun gmail-tili on uusi ja nyt ensimmäistä kertaa on osoite näytillä..

Anonyymi kirjoitti...
Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.
Anonyymi kirjoitti...

En muista oliko tää, mutta joku deitti juttu minne pysty tekstiviestillä jättää ilmotuksen. Kävi niin että ilmotus oli menny johki pornolehtee. :/

Anonyymi kirjoitti...

Paskaa koko touhu, itse vastannut todella monelle ja ei keneltäkään tullut vastausta...

Anonyymi kirjoitti...

Vaikeahan tuolta on vastausta saada juuri sen epäsuhdan takia, että seksiseuraa hakevia miehiä on yli 18000 siinä, missä vastaavaa hakevia naisia on se 800. Siinä on jo yli 18 miestä yhtä naista kohden. Sitten, kun ottaa vielä huomioon sen määrän, joilla on iskurin tunnukset eikä omaa ilmoitusta, päästäänkin jo tuskallisiin lukemiin. Itse olen muutamia naisia tavannut tämän palvelun kautta ja kuullut, että on ihan normaalia, että illassa tulee n. 300 vastausta. Vastaukseen kannattaa siis tosissaan panostaa, jos haluaa, että se huomataan.

Anonyymi kirjoitti...

sex seuraahan kaikki oikeesti ettii ovat vaan niin tekopyhiä useimmat etteivät saa sitä sanottua koskas niitä lapsia on ilman seksiä saatu aikaan kysyn vaan?

juhani21 kirjoitti...

Iskuri treffeillä sexiä tarjoavat naiset pyytävät 100 % maksua. Tämä on tällä palstalla kielletty toiminta.

juhani21 kirjoitti...

ISKURI TREFFI ON TÄYSIN MAKSULLISTEN NAISTEN SEXIPALVELUJA MYYVÄ PALSTA

Anonyymi kirjoitti...

Artikkelissa mainitut käyttäjämäärät vastaavat aika hyvin omia kokemuksiani Iskurista. Seuraa löytyy paljon helpommin monista muista deittipalveluista.

Anonyymi kirjoitti...

Niin, ootteko muuten kokeilu uutta Iskuria joka on osoitteessa http://www.iskuri.eu ?

Anonyymi kirjoitti...

Ei ole mitään vikaa palvelussa. Seuraa olen löytänyt seksiin ja ihan vaan treffeille. Niitä feikkejä on joka deittisivustolla, mutta se on totta tosiaan että on paljon seksiseuraa etsiviä iskurilla. Mutta kai se on sitä varten sitten. Niin ja on siellä niitä seksiä myyviäkin mutta eipä ole haitannut minua. Roskapostia ei ole tullut yhtään.

Anonyymi kirjoitti...

Iskuri on Sonetia Oy:yyn pyörittämä parituspalvelu, jossa maksulliset ja rumat etsivät seuraa kiusallaan, kuitenkaan koskaan vastaamatta yhteenkään saamaansa vastaukseen uusavuttomuutensa ja pinnallisuutensa, sekä pelkän ekon kohottamisen vuoksi.

Anonyymi kirjoitti...

99% naisista maksullisia sekä huijareita, ja loppu 1% häröileviä sekopäitä. Siinä kaikki

Anonyymi kirjoitti...

Periaatteessa hyvä saitti, mutta tosiaan miehen pitää erottua: jos jättää ilmoituksen, joka on todella hyvin laadittu ja fiksu, ja käyttää järkeä eikä kirjoita "se" kädessä kiiman viemänä, niin voi saada pitkään ilmoitukseen yhden vastauksen joskus, jopa kaksi. Siis joskus. Olen jättänyt ajan saatossa paljon ilmoituksia, aina ns. verkot vesillä. Arviolta joka viides ilmoitus tuntuu natsaavan. Erityisesti varatut naiset ovat kiinnostuneita seikkailemaan, ja olen voinut tavata ketä vain, tilanteeni on sellainen - ja olen hyväksynyt että aikuinen tekee vastapuolella itsenäiset päätöksensä, moralisoinnin olen heittänyt romukoppaan. Ne jotka olen tavannut, ovat yleensä vähän kummallisia tyyppejä; parisuhteessa jotain vikaa tai muuten itsetuntonsa pönkittäjiä. Piussakkaa toki saa, mutta tekeekö se vähän outojen naisten puksiminen onnelliseksi, sitä voi jokainen itse punnita.

Tositarkoituksella hakua en ole kokeillut, mutta senkin aika tulnee vielä. Uskon että tässäkin saitissa on vahva 'tositarkoituksella'-puoli naisten osalta.

Eli lyhyesti:
erinomainen otsikko ja nimimerkki sekä ilmoitusteksti, mielellään tyylikkään kuvan kera, ei liian rohkeaa eikä mautonta. Kuva puree hyvin verrattuna kuvattomaan.

Anonyymi kirjoitti...

En tiedä onko Iskuri-saitti muuttunut aikojen kuluessa, mutta olen miehenä saanut sieltä yhdellä ilmoituksella 7 vastausta. Tämä tapahtui vuonna 2003. En etsinyt varsinaisesti seksiseuraa, enkä varsinaisesti seikkailuseuraakaan vaikka viime mainitussa kategoriassa ilmoitinkin. Ei ilmoitukseni mitenkään erityisen loistokas ollut. Osaan kuitenkin mielestäni saattaa tuntoni hyvin kirjalliseen muotoon.

Olen yhden vastaajan kanssa vieläkin sähköpostikirjeenvaihdossa. Olemme kumpikin tahoillamme enemmän tai vähemmän onnellisesti naimisissa. Vaihdamme ajatuksia elämän kaikilta aloilta. Miehenä ja naisena olemisesta. Avioelämän vaikeuksista ja miksei myös onnenhetkistä. Lastenkasvatuksesta ym. Emme ole tavanneet. Sattumusten kautta tosin henkilöllisyys on vuosien varrella paljastunut. Näin kävi kun nainen lähetti vahingossa ystävättärelleen tarkoitetun viestin myös minulle. Reiluuden vuoksi ja herrasmiehenä paljastin myös oman henkilöllisyyteni hänelle.

Meillä on samantapainen huumorintaju sekä kiinnostus elämään yleensä. Sen arkeen iloineen ja suruineen. Käsitykseni mukaan kirjeenvaihtokaverille on kirjoittelu ollut henkireikänä ajoittain ahdistavastakin avioliitostaan. Puolisonsa mustasukkaisuus on jonkin verran vaivannut. Nyt 12 vuoden jälkeen on kirjoittelun tahti harventunut pariin kolmeen kertaan vuodessa. Henkisesti avartavaa se on ollut minullekin.

Anonyymi kirjoitti...
Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.
Mohke kirjoitti...

Jos etsii gay seuraa niin siitä ei tule puutetta.

Anonyymi kirjoitti...

Niin missä treffipalstoilla ei ole ollenkaan vastaavia ongelmia? ��

Swinger kirjoitti...
Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.